Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome nije jasna situacija u Palestini ima u komšiluku šiptarsku \"državu\". Razlozi za nastanak, scenario nastanka, cilj, sredstva - sve manje više identično. Na žalost, vjerovatno i Balkan čeka širenje šiptarske entitete, jer su nam političari (srpski, crnogorski, makedonski, bošnjački) jako slični arapskim.
Samo udri stoku!!! Nek vide kako je kad padaju granate po njima! Ne volim Izrael ni zidove ali ova bagra bolje ne zasluzuje!
Da Bog da vam to zadnje bilo !!!!!
borba protiv terorizma... sto mi je to nesto poznato... koliko je samo ratnih zlocina pocinjeno u to ime? Smrt fasizmu! Smrt cionizmu!
Ehud Barak - Barak Obama - ... Neka neko nastavi slagalicu :)
kaze preko 150 pripadnika hamasa?????????? njima su i djeca pripadnici hamasa???????propaganda za ne povjerovat!!!!!!
Perjaju vas, gdje stignu !