Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed kršćani!!! Armenija FTW! Pozdrav iz Sarajeva.
Armenija je jedna od najsiromasnijih drzava bivseg SSSR-a,bez pomoci Rusa oni bi davno bili istjerani iz Nagornog Karabaha.ako opet krene tej rat nije nimalo cudno da se Rusija opet ne umijesa u taj veoma zestoki rat....zalosno al fakt i to ce biti jos jedna velika greska Rusa jer ce ionako opkoljeni sa nato paktom imati ih bazu na Kaspijskom mor to jest na jugu Rusije.Armeni nemaju ni jednog aviona akamoli sta drugo,jedino sto imaju to je Ruska vojna baza .
naprijed muslimani!
Čini se da će Armenci ponovo biti etnički filtrirani na Bliskom Istoku. S obzirom da su dole same planine gusto prekrivene šumom nadam se da Azerbejdžan ima dobru zračnu flotu. Odoh se sad zabavljati sa brojkama na Wikipediji da vidim ko je favorit.
Nagorno Karabah ne znači \'Gornji\' Karabah nego Crna (karabah) Gora (Nagorno) i nije uopće sporan. Radi se jednostavno o verziji republike šumske - Aremni se naseljavali pa kad ih se iskupilo dosta, napali komšije Azere, poklali, popalili i oteli komad Aazerske zemlje.
Oj slike pa imali insana zaposlenih ili su samo botovi na sa-xu?
sad cu ja vas muslimane da obrazujem po pitanju Azerbadzejana. naime ovde gde radim u nemacka imam dosta prijatelji srbe ali i nekoliko Nemci. Jedan nemac Karl Hajnc je moj poslovodja ovde na autobuka stanici u Minhen gde radim na civiluk za kaputi i putna torba. neki dan smo malo vise popili jagermajster i kaze Karl Hajnc dodji kod mene u stan da slusamo ploce imam prva dva albumi Belo Dugme na vinil. I tako smo slusali muziku i pijuckali po malo i onda me Karl Hajnc iznenad poljubio. Nisam mogao odoleti njegovoj muskosti. uzvratijo sam poljubac, dok su nam se jezici isprepletali osetih njegovu ruku na mome udu. Otkopcaj mi slic i stavi ga u usta rece mi karl hajnc. bez razmisljanja sam poceo dudlati njegovu germansku qurrccinu. Lepo sam se osecao. Nakon par trenutak osetih kako me topli mlaz sprica po grlu. Karl Hajnc je glasno stenjao. Svrsio mi je u usta. Dok smo se zakopcavali Karl hajnc mi rece NAJVISE volim srbe yebavat jer ste najvece pedercine. sad ne znam sta da radim?
ima li nafte ili plina tamo?