Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zelim sabur narodu malte nakon ove tragedije.
nije toliko čovjeku zao kad ga prirodne sile sruše, kao kad monstrumi..stari most
Krokodilskesuze je obicna seoska varalica i kao i svi pokušaji cetnika, bitno mu je da kaze ili napiše nešto. Izvori i vjerodostojnost, kao i laz ili istina su krajnje nebitni.
@Krokodilskesuze Kad vam vidim precednika kako se izrazava, vi me ne iznenadjujete. Vokabular original sa koride....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ode sve u kuvac...
LIKE ko ovo nije vidio na Dolac Malti
lijepo je na Malti
@Misstake .. ej 2 glave .. ne vjerujem
isto ko i prije.
Ako bog da uskoro bi se trebalo na Maltu na posao...
Nemoj nam slika zaboravit poslat.
Obavezno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da nije kakva škutorska diverzija? Pa ini su i za Stari rekli da su ga poplave odnijele..
Poturad ga nije trebala koristiti u vojne svrhe, pa možda ne bi bi srušen...
Jest, trebalo je pustit da ga prijeđete, stoko.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prozor nocas mora pasti
Jos jedan od mnogih dokaza da se nesto opasno desava sa nasom atmosferom...
Bilo bi tako da ovaj prolaz postoji hiljadama godina ili duze, pa da kazes da su klimatske promjene kumovale ovome. Medjutim, prije 200 godina na mjestu tzv prolaza je stajala velika pecina ciji strop je kolabirao, a ostao je luk, i to je sve uredno zabiljezeno u zapisima britanskih putopisaca onog vremena. Nasa planeta nije nemirna samo unutra, nego se drasticno mijenja i na povrsini, i to je opstepoznato.
"When the last tree has been cut down, the last fish caught, the last river poisoned, only then will we realize that one cannot eat money."
Za svako posjeceno stablo na Zemlji nikne 1,2 novih stabala. Za svaku ugrozenu vrstu, pa tako i riblju, na Zemlji pocne ekspanzija neke nove vrste koja je do tada bila ugrozena. Svaka rijeka koju covjek zagadi i unisti zivot u njoj, sposobna je regenerirati se za par godina. Mi ljudi jesmo prepotentne stetocine, ali prirodu nikada nismo uspjeli pobijediti, pa kad nas i nestane, ova planeta ce nastaviti proizvoditi zivot.
Sagradiće oni bolji i izdržljiviji.
steta jebo vas prozor neka nije koga ubilo