Kraj ere Angele Merkel
11
Olaf Scholz je novi kancelar Njemačke
Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da te voli dusa zna, draga moja Njemacka!!!
Njemacka, zemlja jeftinije hrane nego u NeOvisnoj Bosni
Njemci ipunjavaju predizborna obecanja ktiminalaca na nasim vlastima o stotinama hiljda radnih mjesta.. Bar pruzaju ljudima spas od propasti... Novi kancelar je obeco minimanu satnicu od 12 eura.. Sve vece interesovanje na Ambasadi ... A Kompanija Bake...mile i Cova nek sa svojih uhljebima razdjele jod ovo sto je ostalo a nisu pokraki
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ulje 4 marke…
Pa sta kupuj 37% manje ulja, ko sto rece Fadil
Nemoj pržiti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
samo da javim ovim prepisivacima tekstova da je Barbel zensko. a olafu nek je hajirli..
Znači promjene i kod nas! Neće se više ići na bauštelu u konzervativni Minken, nego u Dortmund
Neko napisa, a imao je i pravo... Merkel je vise radila sa nasim agresorima... Vidi se i iz zadnjih posjeta. Ovi valjda promjene politiku orema zlotvorima.
Sretno Olaf,pravedno i posteno donosio odluke!!
Bošnjaci su jedini narod na svijetu koji više gleda u tuđeg lidera nego u svog i uvijek očekuje da će mu tamo neko nešto riješiti, dati ili pokloniti počevši od bošnjačkih medija, politike, akademske zajednice pa do naroda samog.
PRAVNA SLOBODNA DEMOKRATSKA DRŽAVA
Ciao babo stara
Ne vjerujem ja ovim socijaldemokratima vise nista, to do izbora demokrata, nakon izbora fasista. Hajde s hajrom, moj Olafe!
tetak volimo te
Živjela Njemačka!!! Prvo na dnevnom redu za Scholza: 1. Ukidanje republike šumske, kantona i pretvranje BiH u unitarnu građansku državu. 2. Dugogodišnje kazne za cijelokupno rukovodstvo republike šumske 3. aktivna denacifikacija srba u BiH koji gube statut konstitutivnog naroda zbog genocidnosti i postaje obična nacionalna manjina 4. zabrana djelatnosti SPC u BIH
Alo Plenky stari frende sjećaš se kad smo krpili tajnice po Briselu šta će mo sa bosnom.
Bolje da je cijela Bosna i Hercegovina bila uzgoj hrane u cijelom području, pa ćemo uspjeti da se razvijemo.
Nista se tu ozbiljnije nece promijeniti za BiH. I dalje ce Njemacka crpit radnu snagu i stanovnistvo sa ovih prostora, a ovdje popunjavat manjak stanovnistva migrantima.
Svi smo mi germanski konjušari, džaba se ritamo, nikad nećemo postati plemeniti konji!
Oooo Lafe, nek je hairli brate 👍🥂🇩🇪🇧🇦✨
Iskustva sa socijaldemokrarijom u europi nam ne idu u prilog (Milanović,Dodik).