Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači mi prije Ukajine nećemo nikad ući u EU.
EU agenda je da do 2030 sve zemlje balkana udju u EU. Zato se sada sto prije hoce rijesiti pitanje Kosova, zato se uvodi kod nas aparthejd da katolici svime upravljaju i onda da nas u miru mogu primiti
ovo je velika greska! niti hrvatska nema sta da trazi u EU ! jedina zemlja na balkanu koja zraduje da udje u EU je albanija!
U prevodu ,nece uci nikad.
Primite vi Ukrajinu slobodno...Srbija pravi svoju eu, samo da ubedimo jos bosnjake i kosovare ( albance, crnogorce i makedonce jesmo).
lol, bio u Albaniji, taksista mi nudi drogu, pita me jel zelim kupit zenu.
znači nikad
a kao njega se nešto pita. Kad USA kaže EU kreće u rat kad USA kaže EU prima u EU :D
Evo sve ti vjerujemo
Ovo je trebalo biti sasvim logično