Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj tate anrija na zadnjoj slici:)
treba ove samo dovest u Maoču da vide kako muslimani žive i prava žena..a sve bi se samo reklo
pa svinje žive tamo...a sa svinjama ne želim imati posla...a dovoljno se vidi kake su kuće i okućnice u ono malo snimak što se smije prikazat...bolji su nečiji svinjci nego ono tamo...gade mi se oni a još više oni koji to odobravaju
...je suis humaine...
...ovim vjerskim fanaticima izgleda smeta reći ja sam čovjek...neprocjenjivo...
a ocekivo si nesto bolje od njih?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kad će na bliskom istoku ovako ustati za kršćane ?
Neće nikada,kukavelji.
Odmah bi nas reuf dos'o i rek'o da su eto sve cafirska posla i da su samo Muslimani zlostavljani... A onda bi nam plus nabroj'o i zapad zajedno sa cifutskim bankama... A ja sa gustom i kokicama uzivam u tome :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)