Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdavacka kuca CIA dajte molim Vas pa zar ima jos naivnih???
ja govorim onom šošonu okrenuo sam leđa ocu .. on mi ne vjeruje ba
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Vidi ga jest lijep,isti BABO !
Tvrtko je bio Bosanksi kralj, a raska je bila samo jedna bosanska provincija,srbija tad nije ni postojala, postojala je raska SERVIANE jedan, konjusaru! Slobodno koristi ovaj nick, znam ja da ti i onako nemas nista svoje !!!
ofirni su postali i ovi cionisti al najgore je sto svi znaju da lazu, al im niko nista na moze :(
natakari tebe babo na civiluk da si ti valjo babi nebi ti pobjego od njega
Another bullshit story in the Bin Laden fantasy...
REALISTA OD,J,EBI TAMO NA NEKI SRBSKI PORTAL AKO GA IMATE
Ovaj na slici-Bin Ladinov sin je IDOL Bosnjaka Poturica.I oni su tako izdavali svoje oceve zbog bud zasto, isto kao mladjani Omar koji je izdao oca zbog jedne obicne Engleske babe koja bi mu mogla biti majka.
Lik boluje od sizofrenije i sad mi trebamo uzet njegovu knjigu zdravo-za-gotovo?
koja je ovo budala da bog sacuva samo se u danasnjem bolesnom zapadnjackom medijskom prostoru a nazalost i vi ste dio dok prenosite ovaj izvor kao nesto spektakularno svrstavate medzu bolesnike ovaj covjek niti je s od osame bin ladena niti ima veze sa njim to je zapadnjacka marioneta da svojim sizofrenim istupima uz pomoc svojih zastupnika svremena na vreme komentarise neka dogadzanja za koja ovaj tip nema veze nikakave a kao sto se vidi u vasem tekstu da je tip sizofrenicar pa po meni gori su sizofrenicari oni koji ovaj teks prenose da ljudi citaju svasta mislim da urednistvo sarajevo-x-com moze i mora bolje a ovakve glupsti ostavite sebi kuci pa razmatrajte jeli istina ili ne a na nsalovne strane stranice stavljati ono sto je bolna tacka naroda u bosni i hercegovini
Ko nama to nesto veoma bitno dali ste VI\" nama okrenuli ledja , nevidim te uopce baaaa sjedi na traktor i u golfa i vozi preko drine...i ne okreci se ....
PROPAGANDAAAAA
@marko tacno ne raznose se na zapadu, nego odu u vijetnam, somaliju, afganistan, irak, libiju pa raznose njihovu djecu, gaze tenkovima zene, ruse civilizacije 100 puta starije od svoje !!!
A (t)ko su \"ETA\" i \"IRA\" ... muslimanske terorističke grupice,haaa,stare otprilike pola vijeka,pa za njih NIKAD neće biti pisano da su \"kršćanske\" ili \"katoličke\" terorističke org.
da da svjedocenje oboljelog od SCH itekako se priznaje bilo gdje hahahahahahahahaha ko li smislja ovako nesto da m i je da ga vidim ! :