Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da ti je drago sto su ljudi izginuli. Pravi primjer vjernika, nema sta
A ti kao neki musliman radujes se necijoj smrti i imas pravo da spominjes vjeru u svemu tome ?!?! Sram te bilo maloumnik jedan, primitivni !
U Spaniji rukometno prvenstvo,gdje su prilozi o tome???
Jest i okončana,35 talaca pobijeno.....
--"Među otetim strancima su državljani Velike Britanije, Japana, SAD, Francuske i Norveške."-- ovi talibani su baš izabrali na koga će. ne bi im bio u koži. koje budale.
ajj ne kaki, vi vise mrzite amere od bilo koga, i vise je vama drago za mevlida nego muslimanima..sto se tice terorista zna se koliko koje nacije i vjere ima u hagu:))
Bitno je poslati poruku !! A poruke je : Sa teroristima nema pregovora ! Pob.icemo vas i zavrsiti sa vama,pa ma koliko kostalo i bolilo. Alzir je normalna zemlja,nije to BiH gdje islamski teroristi za terorizam primaju nagrade poput Mevlida !!
Bas su efektivni ovi Alzirski specijalci uspjeli pobiti vise talaca nego otmicara... to nesto kao oni ruski u pozoristu u Moskvi.. kad su zavrsili taoci ih molili da ih vise ne spasavaju...
bitno je bilo zauteti komplex
...ma ja, nije valjao onaj svrgnuti...
bolje da ih nisu ni spasavali :)))))
"U izvještajima se navodi da su stotine Alžiraca i određen broj stranih radnika uspjeli da umaknu otmičarima tokom operacije alžirske vojske." Nisu oni pobjegli nego su to muslimani koji su pusteni da odu. A kjafiri nisu imali srece, sta ces.
Katastrofa, jadni ljudi