Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma j.e.b.o.ovu vijest, da vidite zmajeva u mojoj kuhinji :D
nek ne racunaju na mene
Jooooj, ma vidi mi narkića što se javljaju, ljubi ih majka :D Nema, sve ovo zeznuta omladina, ubiše se od droga... hajmo se kladiti da su svi ovi koji se nešto hvale po Sarajevo-X možda dvaput nešto povukli, ako i toliko...
Poslije prvog smrkanja shvatio sam na kakva sam sranja ja pare baco do tada...
\'\'\'Primitivčine balkanske\'\'\' dobro govoriš za jednog narkomanskog Holanđanina...
ovo haman sve vlasi narkići..njih i braće im Rusa dvesto miliona...
SAMO???
mnoge vlade dilaju....... truju narod....... sve se moze kad se hoce
ahhahaahahaahahh....što me nasmija....oplakah.....
To su ti \'\'naučnici.\'\' Kako oni znaju ko se to u mojoj ili tvojoj obitelji drogira? To je pet do deset ljudi gore-dolje. Deset po deset, 200 miliona.
to sto je registrovano..ima njih i milijardu..
JOS JEDNA LAZ. KORISTI JE MNOGO VISE.
Drogaaaaaaaa ii samo drogaaaa.. Speed..
Nemojte sad one price da se vecina ne drogira. Sta je bilo tokom rata kad je nestalo duhana, sta se tad sadilo i pusilo. Prije stotinu godina se konoplja sadila gdje god je neko htio. Samo sto ona nije imala svoju industriju i lobi kao alkohol i duhan. Da je Marlboro prozvodio dzointe u kutijici i prodavao, qu,rac bi zabranili travu
vutra, dandara i alkohol ! :D
Urednici, molim da skinete ovu sliku jer salje pogresnu poruku. Ocito lijepa, mlada djevojka, sa velikom novcanicom... Trebala bi biti slika kakvog narkomana, sto kod svoje dvadeset i neke izgleda kao da mu je cetrdeset i sav umotan smrzava ispod nekog mosta.
I JA SE LUPAM :)