Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da ti isto tako uljudno otpozdravim: JEDI GOV.NA..
jel ovo rupa il je milan culum
I OPET GROKCE MOJ KUCNI LJUBIMAC, MOJ MALISHA, POZNATIJI KAO KRMAK MILOVAN. NAVIKAO JE DA GA NAMIRIM U OVO DOBA A JA NEMAM SNAGE, PADAM OD UMORA, POVRACAM PO OVOJ SMRDLJIVOJ BUHARI GDJE ZIVIM KAO STOKA. KANADA JE TESKA ZEMLJA ZA NAS KOJI RADIMO OD JUTRA DO MRAKA SJEME MI SE ZATRLO KAD DODJOH OVDE I POKENJAAM SE NA MOJU VIZU I NA SEBE SAMOG. STA UCINIH? JEDINO STO U ZIVOTU IMAM JE KRMAK MILOVAN JER NESTO NALIK NA ZENSKO NE MOGU NI IMATI SA MOJOM MAJMUNOLIKOM FACOM..PROKLET BIO DAN KADA SAM SE RODIO OVAKAV..
ako je ovaj auto dug cca 4m,onda je rupa duboka jedno 10m, a ne 3
Dante, ne seri oca ti. Glup si ko zid!!!
Toyota Camry \'96 :)
@AKADEMIK cobane, pobjegose ti krave niz livadu!!!!
DA NESTANE MERRIKE,SVA BI BOSNA ZA PAR MESECI ZAVRSILA KO U POTOCHARIMA..
Ima li Asima Ferhatovića,i onog Metcca iz V.Kladuše,da začepe rupe u zemlji gdje su stekli sve.Ništa nije ovo,šta je Indijanske nevine K.r.v.i proliveno,što se mene tiče,da se bogdo sva Merika hoće potopit u more...izmišljene nacija.
i mog sina kakademika jednom ovako isto umalo da proguta septička jama,kaže dr đorđević da mu traume sežu od tada,osto sav govnjiv,ali možda se izleči-molim vas ,nemojte ga nervirati ovde ,lepo sa njim,molim vas ima traume dete,nije sav svoj...zahvalna kakademikova keva...živeli...
I naravno da onda osiguranje neće ni ovoj ženi platiti što je izgubila jedino auto što je imala. Treba para od dionica osiguranja da se nekom masnom američkom krmku ulije u džep da može lobirati ili se vozikati helikopterom, šta će sirotinji auto, nek ide pješke na posao.
Pa to vam je američki radikalni kapitalizam kakav su amerikanci sami i tražili. Ali glupa i retardirana je to nacija, pa kad im bebe budu umirale od gladi, dok oni robuju 24 sata dnevno u firmi da bi platili sva osiguranja, troškove, poreze, a masna dioničarska krmmad se bogatila bez da makne prstom, oni će opet i dalje glasati za republikance i optuživati Obamu da je \"socijalista\" i da im namjerava uvesti komunistički režim.
Allahu Akbar