{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održana prva privredna prezentacija BiH u Monaku

S
31.3.2009. u 17:27
0
0
Održana prva privredna prezentacija BiH u Monaku
0
Održana prva privredna prezentacija BiH u Monaku
Ministarstvo vanjskih poslova Bosne i Hercegovine i Ambasada BiH u Republici Francuskoj, zajedno sa Privrednom i industrijskom komorom Kneževine Monako, održali su prvu privrednu prezentaciju Bosne i Hercegovine u Monaku, 31. marta 2009. godine.
Prezentaciju je otvorio ministar vanjskih poslova i predsjednik Privredne i industrijske komore Monaka Franck Biancheri, koji je izrazio želju Monaka za intenziviranjem privredne saradnje sa BiH. Ambasador BiH u Republici Francuskoj i nerezidentni ambasador naše zemlje u Kneževini Monako Almir Šahović održao je detaljnu prezentaciju privrednih mogućnosti BiH i odgovarao na pitanja privrednika Monaka.

Na prezentaciji je učestvovalo 40 kompanija sa sjedištem u Monaku, kao i bh. firme Zira, Tamaris Company, Interšped i Granoff. Za vrijeme prezentacije, prisutne bh. firme ostvarile su značajan broj konkretnih kontakata sa potencijalnim poslovnim partnerima. Prezentacija je bila propraćena značajnom medijskom pažnjom elektronskih i pisanih medija u Monaku.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: