Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko je uopšte u ovoj Uniji?
Ev' bejha bi da je zamjeni nama!
Italija i Poljska - sljedeći kandidati za izlazak ...
Svi Britanci koji žele ostati u EU da proglase Republiku Evropsku Krajinu i otcijepe je od VB. Macron: “Tvrd je orah evropski, puknut’ neće ali slomit zube hoće!” Merkel: “Ovo nije dobro što vi radite. Ovo je onaj put, ista ona autostrada pakla i stradanja kojom su pošli Grčka i Španija. Nemojte misliti da Britaniju nećete odvesti u pakao a engleski narod možda u nestanak.”
Velika Britanija je naziv ostrva. Ujedinjeno Kraljevstvo drzava. Valjda bilo dok sam ja isla u skolu.
Dodik - Djeca u RS ne smiju otvoriti čokoladu, odmah Dodik dodje na otvaranje!
Sad je prilika - ukazalo se upraznjeno drzavno mjesto u EU-u, pa zapnimo iz petnih zila da sto prije dospijemo onamo, umjesto da jalovom politikom antagoniziramo nase narode i nanosimo iz pakosti stetu ljudima i narodima s kojima zivimo i zivjet cemo u ovoj nasoj domovini BiH. Sretn Dan drzavnosti i pronadjimo modalitet da svi u BiH budu sretni i zadovoljni, bez gazenja i banaliziranja icijih prava. Budimo napokon ljudi, a ne osvetnicki i pakosni sljam koji je rak-rana naseg drustva.Lp
Znači ipak - raspade se EU na istočnu "višegradsku" i zapadnu , Francuska i Njemačka . A gdje smo mi tu? Na bauštelu.