Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nato = USA ...sve ostalo je tek nesto da se priča ili piše.
On je tu samo stjuardesa i portparol...nista on nije vodio niti ga se pita!
Zar ne bi Kolinda glavni kandidat?
To svakakvoj budali ne treba davati u ruke.
Pod hitno nas primite u NATO da vam mi ponudimo našeg prdstavnika Mileta iz Laktaša koji garantovano neće vući agresivne poteze prema Rusiji a možete i iz vaše članice Hrvatske onog rusofila Milanovića.
Ja predlažem a mislim da je rodjen za tu funkciju kao generalni sekretar nato Milorad Dodik. Em je školovan, em umije komunicirati. A usput efikasan i ima stav
Na zenama svijet opstaje..zato je i u bejha sve vise zena gore...meni tako i pase volim kad je zena gore haha
Bosanci ce opet biti gubitnici kada Zapad sjede sa Rusima za stol i pokloni im preko mirovnoga sporazuma dio Ukraine. Onda Srbi slave pobjedu.
Gromada od čovjeka
Ljudima u Donbassu isto se iplatlilo biti uz Putina. Dobice sta su trazili i NATO ce izdati Ulrainu. EU je za mirovne pregovore i poklonit ce Putinu dio Ukraine pod izkazom da sprijece dalju eskalaciju.
Pogledajte na YouTube sta Biden govori o Armiji Bosne i Hercegovine. EU i OHR treba zapaliti i sve Evropske politicare protjerati iz Bosne. Putinu dozvoliti da predje Drinu, kada je predje napisati sebi na celo Embargo i svi za Njemacku na socialu , po nikom slucaju raditi.
Mi mislili on voli bejha...mozda i voli sam se ne moze sjetiti...
Kad baltički miš sad vikne ruke uvis, ima da Moskva izvrši rokadu sa vladivostokom
Do godine bih u natu a na čelu nato igrač milorad dodik.
samo nek se ne zivi pod ruskom cizmom i erdoanskom voljom* 🙏
samo nek se ne zivi pod ruskim cizmom i erdoanskom voljom.
Sto prije okrenuti ledja ovim savezu dok nisu postavili Olivera Varhelyi. Ne isplati se na Balkanu biti protiv ruskoga utjecaja. Platilo je se Embargom i Srebrenicom dok je druga strana nagradjena.