Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je moć. Koji su to carevi u smislu kako se drže zajedno i brinu jedni o drugima, palestinci ubiju tri neka izraelca, a ovi u znak odmazde dignu avijaciju i sravne pola Gaze, pa se ti zajebaji s njima.
Danes Nevolim ja ni palestince. Ja ih znam vrlo dobro. Ali brate budi realan i priznaj ko gradi kuce u cijem dvoristu i smanjuje im teritoriju a ako se bune tu je profesionalna vojska da ih bije. Neznam sta bi rekao da ti zivis pod takvom diktaturom