Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
✨⚜✨✨🎯 Za Profesora Mirsada Hadzikadica treba da glasaju svi bez obzira na nacinalnost i ubjedjenje
Rahmetli Izet Nanić, zapovjednik 505. bužimske viteške brigade i herojčina odbrane BiH je u akciji MUNJA93 sa 300 slabo naoružanih momaka u tenama potukao pampers dżenerala Ratka Mladića sa preko 10,000 teško naoružanih srpskih specijalaca uključujući i zloglasnog Legiju. Ova akcija se danas izučava na Westpointu i svim drugim vojnim akademijama svijeta
Joseph Chiondo Masanche iz Tanzanije, POTKUPLJEN. Jean-Claude Antonetti iz Francuske, vjerovatno clan fasisticke Front National, pustio na slobodu Seselja, ubrzo ce i Mladica.
Isti kurvin sin Antonetti je izdvojio svoje misljenje pozitivno za UZP i u slucaju presude UZP sestorki.
TREBA TRAZITI POTPUNU SUSPENZIJU ANTONETTIJA SA SLUCAJA MLADICU. TIP OSLOBODJA VLASKE ZLOCINCE, VJEROVATNO SU GA CIGE KUPILE.
Priprema za pustanje na slobodu pelen sere. Ako to urade, onda treba organizirati smrtne odrede koji ce likvidirati zlocince, po uzoru na Mosad i Izrael.
Ne zaboraviti, kurvin sin je oslobodio i Seselja. Urade li to, onda drzava ili etnitet ili kantoni organizirati likvidacije po uzoru na Izraelce.
TREBA TRAZITI POTPUNU SUSPENZIJU ANTONETTIJA SA SLUCAJA MLADICU. TIP OSLOBODJA VLASKE ZLOCINCE, VJEROVATNO SU GA CIGE KUPILE. Isti kurvin sin Antonetti je izdvojio svoje misljenje pozitivno za UZP i u slucaju presude UZP sestorki. Joseph Chiondo Masanche iz Tanzanije, POTKUPLJEN. Jean-Claude Antonetti iz Francuske, vjerovatno clan fasisticke Front National, pustio na slobodu Seselja, ubrzo ce i Mladica ako ga se ne zaustavi.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Profesora Mirsada Hadžikadića za predsjednika, jer on to može i treba biti. Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890
Pokušali podmititi neke tokmake.. pa nisu svi ko mile ronhil..
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pratite Facebook stranicu prof. Mirsada Hadžikadića i pomozite da se razbije medijska blokada! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Pratite i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - Facebook live razgovor danas od 18:30 do 19:15 h: https://www.facebook.com/events/2161027880827890
Hajde sad lijepo Ratko da te čiko presvuče....
Gledaj srpskog djenerala i junaka rodila ga majka Srpkinja ! Samo da se jos ne sere u gace i da mu ne mjenjaju pelene bio bi neprikosnoven "srpski junak".Ovako ima konkurenciju u drugom "srpskom junaku" Raši sa Durmitora, koji je najvise voleo da mu neka srpska kosovka devojka vrši veliku nuždu na lice, a da on u pauzu izmedju tog čina pije rujnu mokraću.
Srbi su irelevantni
pampers djeneral se sigurno usro od uzbudjenja kad je to cuo ... prd prrrrd prrrrrrrd
@Hercegovinaa a šešelj je tu kačavendinu guznu terapiju i pričest već prebolio