Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za Demonkrate i vaksere (budale), koja je razlika u epidemiloškom stanju u bockanoj Nizozemskoj i nebockanoj Bosni?
U procentu smrtnosti oboljelih od korone
U lockdownu ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Omikron ima blaze simptome od prehlade, skoro niko nije umro od njega, vecina prolazi i bez simptoma. Znaci kolektivna sizofrenija
Informacija iz prve ruke od tvoje tetke iz Busovače?
Klix.ba su obični fašistički poltroni. Nedajte se obmanjivati, škole se ne zatvaraju zbog gripe nego je UOBIČAJENI ZIMSKI RASPUST koji uvijek počinje 20.12. Poznajem lično par radnji koje se ne pridržavaju “mjera”. A ni policija nije na strani “elite”. Doduše živim u manjem gradu pa je kud i kamo logično. Želim svima sretnu 2022u u zdravlju i veselju!!!
Zamisli i kod nas ima ljudi koji vjeruju u ove sojeve i opasnost od omikrona. I nakon milion iskaza i nelogicnosti sa prestankom djelovanja vakcina( cisto pranje od vakcine da mogu se opravdati da to uopste nije nikad ni napravljeno za imunitet nego da unisti organizam i budu svi podlozni teskim bolestima) i da zabibere jos kojom dozom.
to su isti oni sto su otisli torabiju i povjerovali mu. isto toliko su naivni da vjeruju ovima iz WHO koj isu toliko jak lobi da su citav svijrt ucjenili i potplatili i napraviili medijsku masineriju i metu na svakog ko ih razotkrije.
Zaista će Sudnji dan biti jako TEŽAK !!!
Zbog cega panika kad su vecina vakcinisani i kad vecina ne moze teze oboljeti. Vakcinisani svakako ne vole nevakcinisane i ako ovi drugi obole, bice drago vakcinisanim jer su oni zasticeni. Znaci svi zadovoljni... cemu panika.
Ne više od dva posjetioca po domaćinstvu….. hahahahahahah! Kakav kretenluk. Nisu napisali koja dva?
Zatvaraju se sve škole a dolaze Božični i Novogodišnji blagdani . HAHAHAHAH
Kako si glup da boli pročitano.. Kontaš imaju svi sitem skolski ko i SFRJ. Poserem ti se na obrazovanje
Ha ha, "idiotizam" prijeti 🤣
Prokleti bili na Božić 2021..
A zašto su se cijepili kad se ionako ne smiju družiti, približavati, ... ? Kako to da ni cijepljene ne puštaju da žive slobodno? Zar se nije pričalo da cijepljenje vraća slobodu? Kako to da su političari lagali ljude? Baš čudno da se to dogodi političarima, moralnim vertikalama društva!
7-dnevna incidencija, zvanična informacija ____ Velika Britanija - 697.9, - 69,8 % vakcinisanih, Holandija - 621.3, - 69,8% vakcinisanih, Francuska - 548.7, - 72% vakcinisanih, Njemačka - 314, - 70,2 %, Bosna i Hercegovina - 100, - 22% vakcinisanih,
Izvarase cjeli svijet sa vakcinom.. E to su maheri!
A kad sam ja govorio da je jedino rješenje da se ovo izbjegne vakcina, krezzubi Bosnalu mazlumi su mi bubali nemoćne i iracionalne minuse. Došlo na naplatu. U međuvremenu, ja uzeo Pfizerov buster i nastavljam sa svojim aktivnostima okružen ozbiljnim i razumnim ljudima koji su isto vakcinisani. Da je do mazluma - pocrkali bismo iz sujevjerja. Pošto se ipak i nauka pita - pametni će preturiti ovu tiraniju antivax krezza koje brkaju javno dobro sa ličnom slobodom... 💉
7-dnevna incidencija, zvanična informacija _________________________ Velika Britanija - 697.9, - 69,8 % vakcinisanih, Holandija - 621.3, - 69,8% vakcinisanih, Francuska - 548.7, - 72% vakcinisanih, Njemačka - 314, - 70,2 %, Bosna i Hercegovina - 100, - 22% vakcinisanih, PAMETNOM DOSTA!
Pametnom je ta 'incidencija' po defaultu sumnjiva. Šuti krezzo i vakciniši se. Nisi ti jedini bitan.
Što ste zaobišli informaciju o procentu vakcinisanih u Nizozemskoj, sad vam ne ide u prilog da to objavite? Hebem li vam majku gubavu, lažljivu.
Nije sigurno manja od BiH. Pogledaj koliko ima Bosna vakcinisani procentualno. Ukucaj ako nista ma google, izbacit ce ti statistiku. Bosna je zadnja u Europi po broju vakcinisani....
7-dnevna incidencija _______________________________ Velika Britanija - 697.9 Holandija - 621.3 Francuska - 548.7 Njemačka - 314 Bosna I Hercegovina - 100 Pametnom dosta
Cekajte marr 2022 kad nova vakcina (Pfizer) stigne kako u Njemačkoj najavljuju, tu ce morat 💉💉💉 dodatno....e sad ko vjeruje u coronu isplati mu se narkoman bit