Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijepo im je rekao ahmedinedžad, nema to smisla! postali su policijska država! :D
DA TI ROKNU SAMO DVIJE SVE BI TI SE SAMO KAZALO ko se zadnji smije najsladje se smije e jesu se i nama smijali eto sad bog dao da im se igra na domacem terenu (samo nazalost nevini opet stradaju )
za ne povjerovati kako im je spora policija, ali dobro Cameron se boji da ga nece optuziti da je rasista ako odobri policiji gumene metke i vodene topove. tek sada odobrili kad se u Londonu smiruje situacija. piiizdeeeee zato kod nas nije problem, na borce pred zgradom vlade policija moze koristit sta zeli, sto samo ne srusise onu zgradu pedersku pa da nam naprave neku novu, ljepsu :)
Trebalo ih je toliko pobiti, a ne zarobljavati
Eh moj dzeko, jesi kloc