Najsmrtonosnija profesija
3
Od početka 2012. smrtno stradalo 57 novinara
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno se nadam da ce ta cifra u sljedeca cetiri mjeseca prijeci 100, a da ce bar jedan od njih biti i vas kolega, dragi moji kliksovci. Posebice to zelim odgovornome za vijesti iz vanjske politike...Sretno, Adis Karadža na putu za vjecna lovista! Tzv. novinari, odnosno mediji su jedno od najvecih zla danasnjice, jer pravog novinarstva, nazalost, vise nema. Na nasim prostorima ostala su samo piskarala koja prepisuju s mainstream medija, najocitiji primjer toga vam je bas ovaj portal. A moto tih vodecih mainstream medija, s kojih nasa piskarala uglavnom prepisuju, u najblazem obliku bi bio: \"preko vase krvi i leseva do nasih naslovnih strana i najgledanijeg/nacitanijeg medija\". I sta drugo onda covjek da im pozeli?
kod nas nema novinara nego sve stranacka piskarala pa se ne bojim za njih, oni pisu samo sto im odobre, novinarstva pravg nigdje na toj slici