Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO CE NAM GA SERVILNI POSLUZITI OPET, SAMO STRPLJIVO, STRPLJEN-SPASEN ;)
Samo je l\' islam, ništa drugo nije za očekivati. Znaju se samo mlatiti, a i to slabo, uvijek dobiju po nosu...
Kako god bilo Kurdima - nisu u svakom slucaju satjerani u geto sa nedozvoljenim kucnim potrepstinama - rade po Istambulu, Ankari, Antaliji tako da samo tupson i neinformisana osoba kao ti moze da tvrdi da su u rangu Palestinaca. Kao sto momak iznad rece momenat je iskoristen a ruku na srce nije da ih prije nisu koristile zapadne tajne sluzbe za bilo kakvu mogucnost podrivanja turske drzave. Oni su samo usrana grupica koju guraju finansijski i oruzano razne tajne sluzbe.
ovo je mosad postavio, mosad je nejveci specijalac za postavljanje atentata i bombi!
Trebaju Izraelci organizirat jedan veliki humanitarni konvoj napacenom i obespravljenom Kurdskom narodu. Ba me interesuje kako bi to Erdogan primio a pametuje nesto njima za palestince monkye.