Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj lole ovo je neko pranje mozgova opet sa ovim WikiLeaks uzas na sta svijet nasijeda i vijeruje
Časopisi neće da objave: Assange is holding dirt on Israel because western newspapers didn’t want to publish it. In an excusive interview with Al Jazeera, Assange said only a meagre number of files related to Israel had been published so far, because the newspapers in the West that were given exclusive rights to publish the secret documents were reluctant to publish many sensitive information about Israel.
zasto ne objave nesto o zlocinackom rezimu koji sebe naziva izrael
To je nista prema npr. slucaju Davida Headleya, jednog od glavnih ucesnika bombaskih napada u Mumbaiju 2008. godine, koji je u i prije i poslije napada bio dousnik/uposlenik DEA i pakistanskih obavjestajnih sluzbi! http://www.democracynow.org/2010/11/8/obama_makes_no_mention_of_pakistani
koji supermen ha! ni zatvor ga ne može spriječit da on spasi čovječanstvo CIAAAAA smrdi ti traaaaaaggg