Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
to je sigurno...a sto se tice ove teme...dr. mengele da je ziv...bi pozavidio ovim fasistima...
Ukidanjem institucija (Hejbet nepotrebnih ministarstava koji zaposljavaju 22.000 uhljeba) na nivou BiH stedi se miljarde maraka po godini
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Buducnost je izvjesna. Medicinsko-zdravstveni nacizam. Adolf bi bio ponosan.
Putovanje mi je do Mostara dalje me idem 😀
Pas vam mater
dzaba ja citam kad nemam para do granapa da odem a ne u EU
Ne vidim ni jedan razlog zašto se i dalje iživljavaju nad narodom
Ne vidiš?? E onda ti je džaba objašnjavati
Po ovim uvjetima koje su naveli vidi se da su u pitanju čisto političke mjere,a ne mjere struke.struku odavno ignorišu
totalna farsa primis placebo vakcinu i kao zasticen si i imas potvrdu https://www.dw.com/hr/nocebo-efekt-i-necijepljenji-osje%C4%87aju-ne%C5%BEeljene-efekte-cjepiva/a-60527129
fuck eu i de droljetine nacisticke
Da se stvarno želi spriječiti širenje zaraze kontrolisali bi se kupci u prodavnicama osnovnih potrepština, jer tu dolaze da kupuju zaraženi i tu i jeste najveći izvor zaraze. Ovako se pokazuje samo da se želi ograničiti putovanja, tj. prelasci granica.
Iii dodje socijalni kredit u EU. Vec sad pricaju o jedinstvenom internet ID-u za sve gradjane EU, ide se na uvodjenje CBDC, digitalne valute centralnih banaka, sto omogucava do sada nezamisliv nivo kontrole nad tokom novca i znanje o istom. "Kovid certifikati" su tu da ostanu. Hoces da imas svoja osnovna ljudska prava?? Hehe, e nema kmetu ako ne slusas.
A gdje da putujem ?? Nema para, posla i nema samim tim ni volje da se putuje. Ova pravila su za one sa punim novčanicima koji jedva čekaju. Mi ostali sjedimo kući i gledamo TV.
Pa sta ce vama srbima vakcina, kad ce vam i EU roknit sankcije. Ne mozete u SAD, jos malo necete moci ni u EU.
Govorim vam sve vreme da je EU puno gora od sovjetskog saveza. Samo srljajte tamo.
Vakcinisanima su ubaceni kristali u mozak. Oni više ne mogu razmisljat svojom glavom. Programirani su da mrze ne vakcinisane. Selam alejk
Danski doktori:Svi koji su preboljeli koronu imaju dozivotno antitjela.Dokazano i kod onih koji su 2006 preboljeli izvornu koronu.Preboljeli koji su naknadno cjepljeni prolaze losije.Odjednom 6 mjeseci a bilo 1 godinu.Pametnom dosta i zato pamet u glavu i da ste mi svi zivi i zdravi.
Ali ovo je na snazi samo ako Ukrajina dobije rat protiv Rusa i ako se usvoje izmjene izbornog zakona kako predlaže Naša stranka i HDZ skupa.