Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio sam i glasao sam za Folkpartiet (Fp), koji su u Alliansen. Zato sto im je skolska politika, vanjska politika, politika energije i politika zaposljavanje naroda (i to specijalno omladine) najbolja :) pozz iz Svedske ;)
A i pogledajte razlike, nasi SDP obucu crvene trenerke ko mamlazi i brdski seljaci iz sovjetskog saveza i trce kroz grad da ih ko ne kamenuje, i misle da izgledaju profesionalni, dok na zapadu narod se oblaci normalno za vrijeme kampanje, i crvena ruza je dovoljna, ona koja zvanicno predstavlja odpor Komunizmu, sto nas Zeljko the neobrazovan nije uspio skontati cim kaci slike komunista po kancelariji.
za razliku od Sarajevske SDP gdje D ne postoji i slovo D je zamjenjeno za slovo B (Boljsevic), Ciji vodja ima oca koji je bio funkcioner za vrijeme Komunizma... sto znaci da je dobio funkciju jer ga je neko sa mafijaskog vrha volio ili imao rodbinu. Da Bosanski SDP ima ikakve veze sa Svedskim SDP i da se u BiH SDP ne skrivaju bivsi Komunisti koji traze totalitarizam, i ja bi glasao za SDP kao i mnogo ostalih gradjana BiH. Da bi SDP u BiH uspio, moraju se u zatvore poslati svi koji imaju bilo kakve veze sa Komunizmom, i razumiti Komunizam i izjednaciti ga sa Fasizmom jer je isti sistem sa jednim vjecnim liderom kome se cijela drzava pkloni.