Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ga sisa.. Manijak jedan.. steta je nacinjena.. Muka mi kad mu ovu njusku vidim!
Dodala je kako transkripti neće uključivati Mateenove iskaze da je odan IDIL-u....lol
60% leševa napravila policija prilikom pokušaja hapšenja, garant.
cim prije ga lisite zivota tim bolje.
@diiss2 blago tebi jesi glup a i neupucen
I zanimljivo- apsolutno svakog napadaca ubiju. Ne branim napadaca, Boze sacuvaj. Ali, zar ne bi trebalo po nekom pravilu da ih salju u zatvore? Ratni zlocinci se salju u zatvor, a obicne napadace ubijaju. Da ih ne ubijaju mozda da ne izadje istina na vidjelo, i da izadje ono sto se njima ne bi svidjelo?
100% zavjera protiv bošnjaka i muslimana. jest da imaju slike, video materijali, telefonski razgovori sa njima, ali to su zli američko-cionistički agenti sve montirali da bace ljagu na ime islama, zar ne?
@dijavi Da!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Trampova politika...
"Dodala je kako transkripti neće uključivati dijelove razgovora koji negativno mogu utjecati ili direktno pogoditi neke osobe, uključujući Mateenove iskaze da je odan IDIL-u." Isuvise ocito...
@lik55555555 Da te citiram,"Islam je vjera a ne nacija",kako komentar ovakvog sadrzaja moze biti nacionalisticki,ograniceni ustasico?