Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pojma Vi nemate i pricate gluposti.Jedina zemlja gdje je svako dobro dosao,ali da postuje zakone iste!Otplatilk kredit MMF-u,podiglk gospodarstvo,ekonomiju,izgradili puteve,podigli standard,turizam na najvecem mogucem nivou i ovaj covjek Vam ne valja!!Sramota!Dao je Kurdima potpuno pravo,na jezik,vjeru,sve,ali ne da drzavu u drzavi i neka ne da ,niko ne bi dao.Svo zlo ide od Zidova,to i ptice znaju,ali to je vec druga prica!Znaci prvo se informisite,pa pljujte!
Poznati spin svakog diktatora,... Proglasio je kurdski narod terorističkom organizacijom, pobio hiljade Kurda i sada se zalaže za demokratske izbore.
Nema potrebe da uči, jer se njegov babo služio istim metodama.
Mursi, Erdogana, Alija sve su to pristaše iste ideologije.
nije pomoglo rokanje po kurdima ... ipak će bit izbori .... tja, šta ćeš kad se mora
Americki placenik pravi vidi sta IDIL radi po Siriji jer je ovaj seronja dozvolio da udju i obucavao ih u svojoj drzavi nicija nije do zore gorila nadam se da se bumerang okrece iz Sirije prema Turskoj