Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi ratni zločinci i to najodvratniji. NATO i USA i EU i HAG i MMF i sva ostala birokratska bagra. Doće i vama đavo po svooje jednog dana, izgleda ne baš tako daklekog.
Pobunjenike su pomagali SAD i NATO dakle saučesnici u ovom zločinu su i oni. No , koliko su do sada zločina uradili ovo je samo mali dio.
Francuska kaže za oslobađa 230 milijuna eura libijske imovine http://feb17.info/news/france-says-to-release-230-mln-euros-in-libyan-assets/ Saadi Gadafi posjeduje $ 1.6m penthouse u Torontu. Priča djeteta koji je bio igranje sa protuzrakoplovni metaka, kada je eksplodirao u njegovim rukama . http://feb17.info/news/libyas-children-at-risk-from-deadly-toys/ Libijski žene potražnja podršku za ratne žrtve silovanja. http://feb17.info/news/libyan-women-demand-support-for-war-rape-victims/ Libija-The discovery of a mass grave with the remains of 150 people from the insurgents in the area of Bin Jawad- http://www.brnieq.com/news/?p=45811 https://www.facebook.com/Sirte.Feb17 http://www.facebook.com/ sabha17feb http://www.facebook.com/Baniwalid17feb
Vrijeme Magazine Osoba godine: Protestor @ Vrijeme http://www.time.com/time/person-of-the-year/2011/?xid=fblike \"Došlo je vrijeme da bi se zatvoriti to bolno poglavlje u povijesti\", kaže analitičar . http://www.aljazeera.com/indepth/opinion/2011/12/20111213112743546541.html?utm_content=automateplus&utm_campaign=Trial6&utm_source=SocialFlow&utm_medium=MasterAccount&utm_term=tweets Swapping in Weapons for Broomsticks- http://feb17.info/news/swapping-in-weapons-for-broomsticks/ Francuska kaže da objave 230 milijuna eura u libijskog imovine. Video: Studenti traže promjene u Sudanu . Libija je državljanin vojnika o ratu: \". To je neka vrsta zbirke osjećaja - tuga, ljutnja, sreća\". http://www.aljazeera.com/programmes/witness/2011/12/2011128125052290525.html?utm_content=automateplus&utm_campaign=Trial6&utm_source=SocialFlow&utm_medium=MasterAccount&utm_term=tweets Tunis ponovno otvorila svoju granicu s Libijom.
Video: Former Bodyguard of Mu’ammar Al-Qadhafi in Lebanon Speaks out (English Subtitles)- http://feb17.info/media/video-former-bodyguard-of-muammar-al-qadhafi-in-lebanon-speaks-out-english-subtitles/ Report: Algeria stops Libyan weapons smugglers- http://feb17.info/ Video: BBC dokumentarac o Rođenja revolucije u Libiji. http://feb17.info/media/video-bbc-documentary-on-the-birth-of-the-revolution-in-libya/ Tribal elders broker end to fighting in Libya region- http://feb17.info/news/tribal-elders-broker-end-to-fighting-in-libya-region/ Life Under the Gaze of Gaddafi\'s Spies http://www.shabablibya.org/news/life-under-the-gaze-of-gadhafis-spies Anti-American Syria on a TV channel closes http://feb17.info/news/anti-american-syria-based-tv-channel-closes/ Drugi dan protesta kao Benghazi ljudi traže više transparentnosti od NTC. http://feb17.info/news/second-day-of-protest-as-benghazi-people-seek-more-transparency-from-ntc/
ma čisto samoubojstvo.
Kad pričaju o nama i našem ratu, onda ZNAJU da smo manje-više svi zločinci, a kad zločin narede Ameri i čitav svijet ga gleda na TV, onda je to MOŽDA zločin.
ama nije ratni zlocin to je bila demokratska egzekucija
Ovog će Ocampa brzo da se riješe, jer diže prašinu tamo gdje se moćnicima ne sviđa. Ili će naći neku levatsku žrtvvenu ovcu da je osude, hahaha!
Nisam ja............... Ja stvarno neznam ko je? Treba da odgovaraju, bilo bi normalno.