Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi iz Dodikstana na aparatima, a tako su se poradovali da je teroristički akt uz vjerovatnoću da je slušao Dinu Merlina prije napada
U svakom slučaju ovaj lik nije normalan.
A pazi naslova : Obrat u Holandiji !? Šta,iz keca u dvicu !? Vi ko da utakmicu prenosite, debili ....
Što se uopće ložite na komentare ove iskopleksirane osobe "Bulevara" ? Čovjek uživa da sve okreće protiv Islama i Bošnjaka...pa pustite ga, neka piše šta hoće...Samo ignorište i valjda će sam shvatiti da je dosadan i nezanimljiv.
Znaci to je sasvim normalno i nije teror
Ja sam oma reko da je porodični obraćun, samo vala puno ih ima ako se budu opet porodićno pucali nestade Holanđana!
e nece da moze, taman su kontali da relativiziraju ono na n.zelandu, kad ono obracun... ali stvarno je neko ludilo zavladalo, sta je to sa ljudima da ugrozavaju kako svoj a ono najvise tudje zivote ... neka bolest je zavladala ..
nemoj to radit wildersu..jedva je doceko ovo,cuj sad porodicni obracun
Ma krvna osveta.Ludi Turci i njihovi obicaji.
Jos nikad nisam procitao da pripadnik mog naroda napise: ‚Zivjela Turska‘. Ovi krmojebi malo malo pisu zivjela Srbija. Pa kakve tebi koristi traktoristo sve i da zazivi ta Servija kad ti trunes u dodikistanu ??
Sad cemo se opet buniti,zasto nije terorizam, kako je moglo onog onog iz Novog Zelanda proglasiti teroristom, a naseg Turcina nemogu,i ovo je diskriminacija
Pa da-cijeli tramvaj "rodjaci"??? Mars gubo!
Kad turci rjesavaju probleme