Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.bljesak.info/rubrika/kultura/clanak/obnovljeni-koloseum-sve-je-isto-kao-prije-2000-godina/154596 Zasto prepisivanje od rijeci do rijeci klix?
vrh BiH novinarstva
jesu ga obnovili, pravo, neka pogledaju kako smo mi Vijećnicu obnovili pa neka se jave :P
"tjedan " jel ovo klix.hr ili ba?...Mislim nemam nista protiv toga sto radite copy->paste ali barem to izmjenite :-D (da je ovo jedinstven slucaj pa hajde al' se ovakve stvari POSEBNO na klixu desavaju veoma cesto...)
Jedna od najljepsih gradjevina ikad! Fantastican je. Treba definitivno otici damo da se stvarno dozivi. Iz prve ruke, obavljaju odlican posao. Izgledat ce odlicno :D
kod nas bi bilo oko 80mill eura...
https://www.facebook.com/NajKlixKomentari
da bi izgledao kao prije 2000 godina trebaju biti tragovi krvi od borbi gladijatora i divljih zivotinja
What we do in life echoes in eternity!
Film je vrh...☺
@majamaja Stotinu puta se moze pogledati. :D "Death smiles us all. All a man can do is smile back."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)