Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citate li vi uopste tekst prije nego komentarisete? Zena je bila ucesnik u protestima protiv vlade. A ko ne odgovara onom rezimu vrlo lako mu se moze desiti da mu na aerodromu \"pronadju\" odredjenu kolicinu droge sto je po tim zakonima kazljivo smrcu. Nema to nikakve veze sa Holandijom nego sa ljudskim pravima.
Jako je tesko nabaviti drogu iz Afganistana i staviti je u njen dzep.
e.bem im mat.er zaostalu i.slam.sku .. sto ih iz.reael ne srav.ni sa zem.ljom.. vjes.ati zenu radi politike .. zato se treba praviti zid prema njima..
Jednostavno pošto je u Iranu onda je nevina žrtva okrutnog režima. Da je u Americi bila bi trovačica djece.
Joooj Melise t.uke... Cuj njenih zakljucaka o ljubomori... Odrasti bona! Nigjde veze ovdje nema sa ljubomorom.... Procitaj komentar od wtf i malo promisli glavom jer frajer je u potpunosti u pravu!
JAO,BLAGOSLOVLJENE LI ZEMLJE DA TE BOG DRAGI SAČUVA
Bezgranični primitivizam i zakon koji na ovakav nacin lisava zivota zene za koju oni tvrde da je krijumčarila drogu. A mozda i nije ??? Vjerovatno nije imala priliku da dokaze suprotno !!!!! Zalosno !!!
Žene su proklele svijet!
Ovo je dokaz koliko smo mi zene hrabrije i pametnije od vas muskih i koliko vi sve cinite da to zataskate i sprijecite. Cista ljubomora!
crko dabogda! a i ti \"samo tako\"
Bravo Iran!!! :)
iran najveci izvoznik heroina...trebaja povjesati pola irana
SDP Recept! Ko nije sa nama ne treba ni da zivi!
Strašno!
Slazem se u potpunosti, bio sam u mnogo zemalja i fakat je tako