Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije nikome naumpalo da je covjek nosio posao kuci bukvalno i da je bio predsjednik u vrijeme korone. I kad smo vec kod jako bitnih tajnih dokumenata...Prije par godina CIA je objavila i otkrila jedan koji je bio u sefu od pocetka drugog svj. Rata a to je nestajuca tinta... Toliko o bitnosti.
@Regex documente koje je on odnio niko nesmije nositi nigdje. Oni su mu te dokumente trazili da vrati a on to nije uradio.
Sve dok je fbi u sluzbi demokratske elite, nema tu p od pravde. Zasto nisu ovako skocili na hilary zbog muljaza sa clinton fondacijom i onoliko mrtvih ljudi koji su im stali na zulj. Zasto se nije pelosi matora istrazivala zbog bogaćenja preko inside informacija preko wall street-a, zasto niko nije pao iz obamine administracije nakon pljacke iz 2008me. Fbi je malo poslusno kuce demokratske partije.
zakon jednak za sve, bravo usa...
hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahah NAJVECA PREVARA NA SVIJETU SU OVI AMERIKANCI!! NEKAD VAM SAMO NA UMU BUDE WIKILIKS!!Kako su ukrali Trumpu pobjedu nad bolesnim Bidenom. Pogledajte kako su krali izbore 80ih po latinskog americi!!! To su cinjenice a vi ga tereticari pušte!!!
Pa i on je upona Kapitol davno,demokratijo prespora si za novi vakat
Objavljeno ali u stvari nije objavljeno.