Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japanci su vecina hladan i fasistoidan narod kao i svabe..
Trebao je to Hitler sve da potamami i njih i Ruse i Amerikance naravno poslije zidova i cetnika. Znao je Hitler ko je pogan na Zemlji.
Ameri napravili demokratiju nakon bacanja ove Bombe na Hirosimu i Nagasaki sto je najtuznije mnogi u svijetu ih podrzavaju u toj demokratiji koja je opasnija od fasizma jer radi podmuklo i kolje iza vrata!
Oni da zele dobro svijetu ovako bi isil rijesili na ovaj nacin.
"Rijetke fotografije"....
Nisu to nikakve nove slike,to se već vidjelo....
Mogli su je negdje u blizini baciti, mislim ono da se vidi ali da niko nebude ubijen, slijedila bi takodjer kapitulacija! Ali isto razmisljam bili je svabo ili ove Kamikaze isto roknule na recimo London itd, da su je prije amera napravili! Hm
I to vam je ta Amerika ljudska prava i demokratija,da je pravde i danas bi placali odstetu naslijednicima tamosnjih stanovnika i izvinjavali se zbog pocinjenog genocida
Pa Japan su bili ti fasisti isto. Samo sto su Nijemci ratovali sa Evropljanima, a Amerikanci sa Japancima. Oni da zele dobro svijetu ovako bi isil rijesili na ovaj nacin.
Jah, samo su Japanci radili lose stvari u ratu, de nemoj mi toga, ti i tvoja cifutska Wikipedija, Ameri su sigurno uradili najvise ratnih zlocina u historiji planete. Pogan obicna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)