Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad Arizona izgori, Trump ni mukajet ... Ccc
Nisu se ni oni nesto nasekirali, dok su cetnici i ustase palili i unistavali dzamije. Tako da se ni mi ne trebamo puno potresti, to jest treba nam biti isto bitno, kao i njima za nase dzamije. Znaci prdn_ti i reci, da nam je zao.
Pazite ovih sto su pocrvenili okupili se iz sva tri tora na jednom top komentaru i pokazuju svoj primitivizam.
vako su cetnici sravnili ferhadiju i arnautiju i jos mnoge druge vjerske objekte stare po nekoliko stotina godina.
Student nije zapalio žito !
Ne mogu vjerovati, da u 21 stoljecu jos uvijek postoje ljudi koji vjeruju da je Bog razapet na krstu ili je Boziji sin. Odlucite se vise !!!
najodvratnija nacija francuzi toliko su pokvareni a i najveci mafijasi su uvijek bili....
Nista strasno😂😂
Ma mene više brine ovaj Max_L nego ova što se desilo. Prije će se Notre dame obnoviti nego ovaj ludak prestati ponavljati kako je on Hrvat iz neke vukoj...u Hercegovini ili pm.
@Maks_L Pa tek su u Dalmaciji zivili srbi. ahhahahaaaa Opet si pokatoliceni srbin.
Aladzu i Ferhadiju porušio vjetar nije
Pa pravili je 300 godina renovirali 100 godina i za jedan dan je zapalili komplet???!!!! Pa trebala je biti pod staklenim zvonom u p.m.
bila je simbol Pariza ko nama Vijecnica...pa stvarno je dosao kraj ljudske vrste u vraziju mater....stidite se. Nisam Katolik ni Pravoslavac al su pojedinci fukare u dusi...fuj
Sto bi se mi vise uzrujavali od Pape
hocu da povratim na neke komentare ovde....ima brate bolesnika do jaja...nije bila samo bogomolja, bila je i !!!@#$%T^Y&U*I
Kad je gorila Vijecnica, Francuzi se pravili Englezi.
i opet ce po muslimanima udariti reci ce da su to neku muslimanski teroristi i gle cuda bit ce nadjena nedirnuta licna nekog Ahmed ibn Nedjada u izgorenoj katedrali i eto ti povoda za nove napade na muslimane
Quazimodo na aparatima...
Sad francuzi znaju kako je bilo nama kad su cetnici zapalili vijecnicu.