Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brišite ovo. Nemojte se blamirati. Prečnik Kinžala je 120 cm. Tačnije, prečnik koliko je ovo visoko.
A koliki je prečnik kad ga Patriot rastavi u djelove ko ovog 🤣?
Shvatas da je ovo samo glava projektila, ili si glup toliko? Tijelo jeste siroko, ali ono bude unisteno prilikom presretanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kinzal leti brzinom od 10 Maha, taj patriot sto ga je kao oborio 5 Maha. Dodati na to ubrzanje udarnog talasa detonacije i dobije se kolicina energije dovoljna da sve pretvori u plazmu, tako da sumnjam u mogucnost da se kao ostatak pojavi nesto sto lici na kupolu Vojadzera.
Aha.. Vidjeli smo na djelu svu tu cuvenu rusku opremu tokom ovog rata. Presmijesno. Ogrezli u lazi da su i sami povjerovali propagandi.
bravo stručnjak🤣jesi li to gledao Srar Wars🤣krezubi kamenjarko,poselamim ti porodicu
Mnogi srbi mrze zapad a u Njemackoj zarađuju za hleb
Ja pomislio ovo kazan za rakiju. Jazuk.
Ovo je ono čiji je veći... sve je ovo šuplja, a ljudi ginu..
Koliko vas ovdje vozi ruska vozila?
ovo izgleda ko BETAB-500.. a vijesti ko vijesti..
Da je ovo istina Rusija bi davno bila pocijepana kao bivša SFRJ! Pokušavaju je rasturit hinjski kao što su arape, ovaj put ruskim proljećem!
Pokvario se čip od "bira" centrifuge
Ljudi, ovo nije Kinžal. Kinžal je špicast u vrhu a ovo je bublavo.
to je informacija koja amerikancima itekako treba
Наводни оборени Кинжал којим се хвале не само из Кијева већ и из самог Пентагона је по свему судећи ништа друго до пробојна авио бомба за пробијање армираног бетона БЕТАБ-500 ШП, каква бедна пропаганда у стилу "духа Кијева".....
kaže nam kamenjarko iz šume koji nije 4 osnovne završio🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ovo na snimku definitivno nije Kindžal. Kada smo već kod teme mogućeg / nemogućeg rušenja Kindžala suština svih PZO/PVO sustava se bazira na presretanju projektila. Dakle u određenom vremenu, na određenoj putanji trebaju se naći u neposrednoj blizini. Prednost Kindžala je u njegovoj brzini jer ne ostavlja dovoljno vremena za reakciju, ali ukoliko je let dovoljno dug za pripremu PZO/PVO sustava (radari, proračuni, posada, priprema i ispaljivanje projektila) moguće je, zašto ne.
Rusko smeće
moj Bošnjo se u sve razumije i sve podsmijava a najveći mu industrijski domet razvitak Violeta papira 😁
Mozes objavljivati hiljadu snimaka i dokaza rusofil će i dalje negirati. To je isto kad ravnozemljašu pokušaš objasniti da zemlja nije ravna.