Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma veze ovo nema s islamom... cuj drogira seee... nezz fkt ovo vise ko imalo ima mozga al znaci imalo moze skontat da se od 11 septembra pa ovamo sve radi kako bi se islam predstavio kao losa religija u svijetu... i preko medija su to i uspjeli.. sve ocigledno upucje da je sve ovo neko jako dobro iscenirao a zbog cega.. tu vec sama vjera islam daje odgovore al ne bih da pametujem ko zna zna :)
i da normalno osudjujem ovog gore glavonju koji je na drogama al isto tako osudjujem i sto stavljau u prvi red islam pa tek onda sve ostalo..
Pa Kršćanstvo i Judaizam su uništili same sebe, tj. njihove svete knjige su davno pale. Sada se protiv Islama bori na drugi način, taj je beskoristan, ali ustvari se postiže kontraefekat. Broj prelazaka na Islam poslije 11.9. je u drastičnom porastu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Jedan od njegovih bivših prijatelja rekao je kako je osumnjičeni bezuspješno pokušavao da se skine s droga" Kljucna recenica, ova ubleha je bio narkoman ja ne poznajem nijednog muslimana koji se drogira.
можда је под дрогама мислио "ислам" ?!
него, ти ни близу бихаћа,....е мој балавац;)))
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
UBIJTE PEDERA
Vako cu i ja na godinu uletit u predsjednistvo BiH sa kantom gov,ana da ih okupam,mamu im peders.ku
Otpočetka je trebalo biti jasno da napuhana antiislamska histerija, bez uporišta, neće donijeti svijetu ništa dobro. U stvari, možda je i donijela onima koji su je kreirali...
Nažalost vehabijska verzija islama kojom se truje svijet je nasilna.To u stvari nije islam već mješavina beduinskih običaja i islama.Nelogična kombinacija.E sad što ovi vlasi po balkanu hoće nama to da prišiju neće ići.Na njihovim je rukama krv i ime genocidaši.
ljudino vehabije rade "umjesto Allaha" a ne u njegovo ime.Oni znaju ko će za šta biti pitan a ko neće.Dozvoljavaju proljevanje krvi ljudi koji drugačije misle.Ja sam bosanska verzija,odgojen u džamiji i znam ja dobro da je kocka ,blud,alkohol itd zabranjeno .A šije su muslimani a i braća sufije tebe su otrovali.Prave šije ne proklinju nikoga.Sufija znam dosta nijedan ne pravi hamajlije.
bagra krstaška je i previše zla nanijela muslimanima pa će se stalno pojavljivati neki novi "Musliman Mike" ... Allah je najveći !
najlakše je zabiti glavu u pijesak i navijati za krstaše i anglocioniste, priznajem ...
алах узбер!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KOLJU U IME ALAHA,YEBALA VAS TA VJERA
da su oni ikakvi vjernici ne bi to cinili, znaci vjera im je izgovor...
Znao sam da je ISLAMSKI EKSTREMISTA I FUNDAMENTALISTA!!!
na tvoju zalost islamski ektremizam ne postoji. neko ko ubije neduznu osobu prestaje biti musliman. LP
Ovo kao trailer za neku novu GTA igricu.