Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupog klipa, bolje prave braca. ovaj vojnik ne zna jel poso il je doso. onda ovi izlaze ko s tribina stadiona. sto ne prikazu kalvu akciju da vidimo. dole vise ne zna ko protiv koga udara
GO USA !
Jao kakva lose iscenirana glupost!!!
Jadni su ti koje amerikanac spasava..kod nas bili kao mirovnjaci pa vise pobili ljudi neg neko u ratu
a kurdi su tu bili ... i čudim se da bi ameri sami nešto mogli napravit
Rusi to rade suptilno. Puste nerevni gas na mjesto gdje su taoci zatvoreni. Onda tuku topnickim bitnicama i zrakoplovstvom. Kada sve sravne sa zemljom, onda se tu provoza tenkovska pukovnija. Tek tada uljecu specijalci i prebroje mrtve taoce.
Najveca tragedija da srbin koji ne prizna bosnjake nosi prezime BOSNJAK...hahahahahahahahahah
Jesi cuo za predsednika nacionalisticke stranke Hrvatske Danijela Srba?
Onda ti neznas sta znaci "bosnjak" , levatu !
Opet se hvale kako imaju dosta prostorija za razlicite svrhe... :)
Samo su djikani i isilovci oni koji su rusili spomenike,klali i ubijali....Ja nikad nisam cuo da je neko zapalio spomenik kulture VIJECNICU,srusio najpoznatiji most kao skutori u onaj u mostaru i muzeje kao ovi kozojebi...Znaci to je genetika jarane moj
onda nisi cuo za mnoge ratove :)
Ratove inače vode ljubitelji književnosti i likovne umjetnosti, sve vrijeme pazeći da ne oštete neki kulturno istorijski spomenik ili ne daj Bože muzej.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)