Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Klix balavurdija se previše uživljava u 'reality show'. Tu su nečije majke i djeca zaplakali, nije to nikakva utakmica za navijanje. Probajte da shvatite da ne bi opet na vlastitoj koži učili šta znači užas.
Profesor Muhasilović na Hayatu je rekao da je Rusija tigar od papira, prema tome ovo je lażna vijest jer profesor Muhasilović sve zna.
ovo je dramatican snimak jer je uništen britanski tenk i poginuo ukrajinac a kada gine rus to je uspijeh , igramo se Boga .
Zar Rusi nisu ostali sa kamenjem i praćkama?
naravno da ima gubitaka na obje strane,ko misli da ukrajinci ne gube je smijesan
ovo je gar sa vanjske strane 🤣🤣🤣
Ja mislim da su ovakve vijesti u masmedijima demotivizacija Ukrajinske vojske i uvod u stvaranje Dejtona
Ha ha ha o bre i Kliks(znam znam opet sam banovan) i komentatori, nije TENK nego PVO oruđe malog dometa, sličan ruskom toru, vrlo frišak i ozbiljan razvoj. Lancet, kumulitavna glava, unutra je sve sprženo.
Hmmm, zanimljivo, u ovom ratu kad god neko pogodi tenk - on je na nekoj livadi, usamljen, samo čeka da ga se uništi, pravi vojni raspored, inače se tenkovi tako šalju u borbu, fantastično
Kakvi bolesnik moras biti pa podrzavati smrdljive ruske gube agresorske.
vidis sta ih ima na klixu, ko zohari. To su ovi iz tzv gtrs, genocidasi
Konačno i rusi pogodise nešto. Barem po klix-u.
Lancet je zakon. Ima još mnogo snimaka.
Dramaticno los dron. 🤣🤣🤣
Britanci=zlo.
Ako su britanci zlo zasto ne ides na istok za boljim zivotom, u rusiju i kinu? Botcino ruska!
Da video nije objavljen, posada u ovom vozilu ne bi ni znala da je pogođeno.