Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grad izgradjen u pustinji na pijesku, isto kako i kad sam bio u Afganistanu, dok padne kisa pijesak se brzo natopi i zgusne i ne moze vodu da upije i potraje nekoliko dana dok se voda ne povuce i ispari u zrak.
Nije tacno da je cijeli Dubai potopljen, nego samo neki dijelovi koji su ocigledno na nizoj tacki i bez odvoda (koji su inace rijetkost u GCC). U mom naselju nije nista potopljeno osim par lokvi na asfaltu tu i tamo.
@dervo.finci Pada li rijetko jako kiša kod vas?
To im je Allah dragi poslso kao opomenu. Kjafiri se okrenuli od boga đavlu! Sve to potopit!
Jeste li kad culi za "zasadjivanje oblaka"? Cloud seeding! To rade u Dubaiju da bi kisa pala. Malo se zanijeli pa previse zasadili. https://www.youtube.com/watch?v=8GQAXxmiSdk
Bože dragi, kkve katastrofe ove godine.... Izgorio Amazon, Sibir, Australij gori, poplave i Dubaiu, šta je slijedeće?? Dodik na utakmici reprezentacije BiH !?
Mora kazna doci za toliki novac bacan u te nebodere a sirocad i gladni umiru po africi i citsvom svijetu
ne znam zašto ali mi ih uopste nije žao. Tačka.
Sapiranje silnog pederluka ......☔️
Kisa zbog “cloud seeding”. Ne razumijem zasto Australija ne uradi isto?
@lefty32000 Konacno neko normalan :D
udaljiti ste se od poslanika, od islamskog grada napravili las vegas, došla kazna
Droga,alkohol,prostitucija,kocka i sve uz to.
Pa i u Australiji je isto tako,kurave,kocka,alkohol… Pa sto ne padne kisa? 😀
Glup naslov. Potopljeni su samo nizi dijelovi grada. Ista stvar kao i u Dohi gdje ne postoji sistem odvoda oborinskih voda.
Nemaju kanalizacije uopce!
@MAGNUM ne pricaj gluposti. Sistem kanalizacije i sistem odvoda oborinskih voda su potpuno razlicite stvari. Sistem kanalizacije im je milion puta bolji od naseg. Sistem odvoda oborinskih voda vjerovatno nemaju uopste kao i u Dohi.
nema klimatskih promjena....sve su to izmisljotine