Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci o ljudima koji su u jednom danu zvijerski ubili 8000 ljudi. Sta reci o ljudima koji tu istinu i dan danas kriju i ne zele je reci. Sta reci o ljudima koji velicaju zlikovce koji su to zlodjelo i mnoga druga napravili. Sta reci o ljudima koji su jednostavno rodeni da mrze. Jadni li su i zalosni...
@Isko, stvarno zvucis ko Svi-insko! Ti uopste ne razmisljas o zrtvama nego bi samo da pravis nove zrtve. Isti si kao i \"ti\" sto su to pocinili.
samo ti izazivaj a kad opet prigusti prvi ces kidnuti ma mnogo ste vi svi hrabri na rijecima
NEKA OSVETA BUDE PRAVDA... J.E.B..A.C..E.M.O IM SE PO SPISKU..MAJKU IM FASISTICKU, ŠOVINISTIČKU......