Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlada mu se raspada,sve sto je krio sada izlazi na vidjelo,ministar pravde Session uhvacen da je lagao pred odborom senata,drugi duznosnici priznaju da su potajno razgovarali sa ruskim zvanicnicima u toku kampanje sto je strogo zabranjeno,sa ovim proba skrenuti paznju sa ogromnih problema sa kojim se njegova administracija suocava,oni cak ne mogu da funkcionisu jedan dan bez skandala.CNN+NBC cablevision su mu nocna mora
ovaj budala ko i dodik
Vjerovatno se NARANČASTA ŽABOKREČINA boji da su ga prisluškivali u ilegalnim rabotama pa mu se sad čmar pritego i prdi od nervoze. Il su hakirali WebCam na Melanijinom Laptopu i provalili kako se drolja sa Bodyguardom trpa. Aaa? Tvoja "first lady" ili "first whore". Ti pas mater Judeoterorističku!