Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ide mi u glavu to sto i UN i Amerika kontaju da mogu ubjediti cijelo covjecanstvo kako je sasvim normalno da i Amerika i Izrael mogu imati nuklearno oruzje,a neko drugi ne. ne podrzavam sirenje nuklearnog programa bilo gdje u svijetu ali ovo je apsurd,da ne kazem da ce se na kraju desiti isto kao i sa Irakom. Eto nismo uspjeli pronaci nikakvo oruzje. Nasa greska. Nakon sto okupiraju zemlju i pobiju civile...
Obama ne r.i.s.e. zdravlja ti. Vidimo i mi kako vi sprovodite svoju demokratiju, samo tamo gdje nafte ima a vi je ne kontrolisete.
A ti što odgovaraš kao @tito, @frljo, @lav, @usa, svaka ti čast što promovišeš američko, rusko, izraelsko ili bilo čije drugo nuklearno naoružanje, stvarno su oni toliko dooobri što ga nisu do sada upotrijebili (iako ne znam ko ga je upotrijebio ako nije SAD), trebalo bi da im se svi klanjamo. I... kakav je osjećaj kad izvučeš glavu iz njihovog š.... jel godi? Druga stvar, kada bi neko upotrijebio svoje n.naoružanje štetio bi i sebi, ne samo da bi on ispaštao posljedice, ne samo da bismo mi ispaštali, nego i cijela planeta. Samo naprijed, hura za SAD! A što se tiče propadanja carstva, nemoj se samo svađati evo dogovorit ćemo se - propast će sva carstva, da se ne ljuti niko :) Samo Bosnu nemoj stavljati na mjesto propasti SAD, jer oni su po svim mjerilima ljudskosti daleeeeko niži od nas već sada! Osim ako tu kategoriju ne mjeriš po bogatstvu-ko je bogatiji on je veći čovjek, ili kao Dodik po debljini! :)
E moj qvaka baš si čvaka! Prosto više volim da odgovaram na ove glupe komentare nego da bilo šta kažem na članak-dovoljno govori sam za sebe. Možda nam je SAD i pomogla donekle kada su trebali da ispadnu veliki humanitarci koji neće dozvoliti da se dešava genocid nikome, pa ni \"muslimanima\", i kada je bio drugi predsjednik... ali da su nam \"prijatelj\"??? Hm!? Zar bi prijatelj dopustio uopšte genocid? Pa oni su čitavu Jugoslaviju mogli sravniti sa zemljom da su htjeli, a kao nisu mogli spriječiti genocid, kao ne mogu nam pomoći u situaciji u kojoj jesmo sada. Nemoj me pogrešno shvatit, ja ne očekujem nikakvu pomoć od bilo koga, ali nemoj ba pričati o prijateljstvu, ne znaš ni šta ta riječ znači.
Amerika je bila i bice iskren prijatelj cijele BiH. Iran i Turska su prijatelj samo Bosnjaka. Kome je stalo do BiH bice na americkoj strani. Zivjela USA, zivjela BiH.
ovaj obama je samo marioneta,tajkuna i mocnika,ne znam ako je ko gledao ima na you tube cak,americki plan za izvoz sirove nafte,najlaksi put je preko afganistana u kojem naravno \"vlada terorizam\",njeg su sebi prisvojili,sve muslimanske zemlje oko izraela su uzeli,osim irana..samo je jedan razlog svako sa IQ vecim od 90 ce skontat,zamislite 200 miliona muslimana koji zive na tom podruciju da se udruze i usprostave..
Kako?Pa demokratski zapad voli BH Muslimane?A pogotovo trgovce ljudskim mesom iz Pristine.Ma to je neka greska.
Sreca da Iranci nisu americki kmetovi, jer zivot bi im onda bio sranje, a ne super k\'o sto je sad. Jel\' de?
\"propalo je Osmansko Carstvo jedno od najvećih svih vremena, pa propašće i Američko carstvo i njihov utjecaj jer nije bilo nijedno carstvo koje na kraju nije nestalo. \" \"Carstva\" koja nisu nestala: Britanija, Francuska, Njemacka, Rusija, Japan, Spanija, Portugal, Rusija... More biti vise nisu bas carstva, ali i dalje im je puno, puno bolje nego svim koji protiv Amera danas laju.
Lave, Amerika vec 50 godina ima dovoljno atomskog oruzja da unisti Zemlju vise puta, isto kao i Rusija, i bili su tih godina zakleti neprijatelji. Uprkos tome, Zemlja je i dalje u jednom komadu. Odatle im pravo da ga imaju, jer su se pokazali odgovornim. Izrael je 40-ih godina napadnut prvi od Arapa i da nema atomskog oruzja, ne bi ga ni bilo. Potpuno je jasno da ce ga Izrael uptrijebiti samo u nuznoj samoodbrani, i putpuno je jasno da je njegova vlada uracunljiva. S druge strane, Iranci su totalno neuracunljivi, izmedju ostalog i zato sto bi samo totalni idit javno izjavio da Izrael treba \"izbrisati s mape.\" Ako ces to sporiti, onda s tobom ne vrijedi ni diskutovati. Stoga im se ne moze dozvoliti da imaju atomsko oruzje. Sta je ti nejasno?
Frljo, da ti se Amrikanci nisu mijesali u Bosnu, sad bi se zvala zapadna Srbija - osim zapadne Hercegovine. I jos kojih stotinjak hiljada vise zaginulo. Sto se tice Irana, da ikad citas novine vise od sportske strane znao bi da su prije par dana Evropljani uveli sankcije protiv Irana, i o tome Obama govori. Pao je SSSR, pasce i Iran, ovako ili onako. Zapisi to u tefter i stavi u banku, slobodno. A samo zato sto su sve imperije do sada padale, ne znaci da ce i Amerika. Sve i da padne - prvo, ti to neces dozivjeti, i drugo, dabogda se Bosna ikad uzdigne tamo gdje ce Amerika pasti. Shvacas? Ma shvacas ti *urac.
\"Vidimo i mi kako vi sprovodite svoju demokratiju, samo tamo gdje nafte ima a vi je ne kontrolisete. \" Da je to tacno, Bosne ne bi vise bilo.
Dosta ratova, pljacki, terora, u b i j a n ja, izivljavanja, toruture kontrole, gebelosvske propagande! Dosta SAD, EU, dosta cionistima i njihovim saveznicima!
Ovog ludjaka i fanatike iz njegovog rezima se mora obuzdati prije nego gurnu covjecanstvo u novu klaonicu.
@crni, nije hico bio lud, ti si lud @ARTA presjedniče kad ćete izolovat ove naše diktatore,ove naše Gadafije,tačnije rečeno stranku koja vlada dvije decenije i pljačka i ponizava ovaj nas jadni napaćeni narod a ta stranka je S.D.A? Izolujte i njih molimo vas i ukinite ih za sva vremena pa da i mi malo prozivimo, sjemenka im se zatrla da bog da ,amin. Sta ce ti za to nobelovac, hvataj se glasacke kutije?
A sta vas vise boli sta se radi u drugim zemljama i odakle vam ovlastenja da vi reagujete po tudjim teritorijama. Ova kugla ne pripada vama MAMU VAM!
NIJE HIĆO BIO LUD !