Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osama Bin Laden, Sadam Hussein, Gadafi, Basar el SadaT,IDIL ...sta ce kasnije izmisliti ?
To Obama, rodila te majka! Mora opravdati onu Nobelovu nagradu za mir sa jos jednim ratom. Malo su mu ova 3-4 koje trenutno vodi i 5-6 u pripremi. Ovako su oni napravili i naoruzali Talibane u Avaganistanu pa ih napali. Sadama, pa ga napali. IDIL, pa ih napadaju. Igraju se rata.
Objavit cemo rat, ali necemo slati kopnene trupe. To znaci samo jos vise zracnih i artiljerijskih udara podrske drugim trupama na terenu. "Virgin dating service" will be working 24/7 :)
amerikanci će samo popušiti od ISIL-a
Obama trazi odobrenje, zar i nad Obamom ima Obama
Zatrebalo ulja, pa odmah Amerikanci pohod na Bliski Istok prave.
Koja je razlika?
Jest taj IDIL zajeban, sami protiv svih i niko im ne može ništa. Ha, ha, ha, ha.
KBR....Ready for another round
eto amerike da uspostavi demokratiju :):):)
Pa to oni i čekaju, dobili bi na desetine hiljada regruta..
Zaigra mecka u svacijoj avliji ...
Doktore haj ti na ljecenje !
Nisu to balije već nerealizirani pojedinci, istrošeni od drkanja.
Putin vas sve redom hebe u zdrav mozak.
Kakav mir dobrota od Amerike hahaha Nafta je u Rukama ISIS a i to je problem da ih rokaju ko u Palestini nikom nista Ali Tamo ih Cekaju Jube Jube i samo Jube
On bi prvenstveno trebo da vodi rat u svojoj zemlji i dovede red, manipulisu s njime i rade mu sa drzavom sta hoce.
Ha ti trazis dozvolu nema od tebe i tvoje sile nista. Prvo objavite masakar nad studentima koji se dogodio danas pa onda razmisljajte o pravi i odobrenju za rat. Rat vam vazda u kuci bio.