Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da nbude izbjegavo ko Mirko I Slavko (crtani film)
On poceo ko Dodik da supljira, e moj Obama ti si marioneta samo...
U okviru predsjednickih ovlasti je i ta da moze dekretom donijeti neke mjere tako da je sve po zakonu. radi se o minimalnoj satnici koja je bila ca 10 km ,a on zeli da bude ca 15 km. to indirektno moze pomoci obnovi privrede zbog vece kupovne moci siromasnijih.
znas dobro da nije tako:) cinjenica je da je ta niza klasa imala problema da odgovori na svoje zivotne obaveze obaveze. u svim zemljama se vrsi uskladjivanje minimalne plate sa troskovima zivota. ( doduse uvijek malo kaskaju:))
sve to djelimicno stoji...u drugom dijelu:) sta da radimo s proizvodima koje kumzumenti zbog normalno povecanja godinama ne mogu kupovati? smanjiti cjene ,a time i profit,a time i ugasiti firme jer ljudi vise nemaju tu kupovnu moc koju su imali. u svim naprednim zemljma sindikati periodicno dogovaraju s vladom povecanje minimalne cijene rada. u vijek se to radi da ona bude optimalna i ne ugrozi stabilnost. kako vidi to nema veze sa soc ili komunzmom nego praksom u razvijenim zemljama.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ovaj obama mi svakog dana sve vise lici na balkaneske lidere......cuj on ce mimo zakona i kongresa pomoci gradjanima...a kako to zamislja...mozda je im podjeliti od svoje plate :))))....ja debila ...tako su neki u bivsoj sfrj a poslije i u bosni pokusali raditi mimo parlamenta pa izazvali opstu katastrofu a mozda i nestanak vlastitog naroda
obamu je americi podmetnuo srbin...kojeg su kasnije strpali u zatvor....ali nek je ko im ebe mater :))))) hadzila...kakav genocid???...ko ga je izvrsio i gdje????
obamu su progurale cikaske demokrate a tamo je jak srpski uticaj a rod blagojevic je tad bio predsjednik ilinoja senata....blagojevic se bio toliko osilio da je prodavao senatorska mjesta...klasican srbin :)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Al kojom logikom pomaze srednjoj klasi, i cuj 6% nezaposlenih, zato 70% zaradjuju 2 dolara dnevno
Obamu za predsjednika Bosne i Hercegovine
Ili na 5 % sjevernog Kosova tzv "Zajednice Srpskih Opstina"
Na drug 95 posto Kosova imaju ulice Tonyja Blera, Billa Clintona, Georgea W. Busha, cak i statue imaju. Jos bulevar Javiera Solane. Covjek bio komadant NATO-a u toku bombardovanja Srbije pa kasnije sam dosao u Beograd niko ga uhapsiti nije smio :D
Dobro govori-al šta če uraditi to je misterija.