Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav rad i radnici ja sve oko sebe vidim nerad i neradnike, haj vozdra...
Recesija je cista laz ikoju su osmislili bogatasi da bi imali \"legalan\" razlog za otpustanje miliona radnika u svijetu. primjer: Radnik u Amrici koji je imao u svom penzijskom fondu (401K) pedeset hiljda dolara opljackan je od strane tog fonda za petnaest hiljada dolara iz razloga \"STO PADAJU AKCIJE NA BERZI), a ustvari taj novac se slio u dzepove bogatasa koji su VLASNICI 491 K -takozvanog penzijskog fonda u koji radnik stavlja svoj novac.. Da ne govorimo kolike su pljacke naroda napravljene vjestackim dizanjem cijena gorivu, hrani, odjeci i svemu i svacemo.. SIROTINJA VISE NIJE U STANJU DA ZARADI BOGATASIMA ONOLIKO KOLIKO ONI ZLE JER NJIHOVA ZELJA SE ZOVE-BESKONACNO I STO PRIJE... A Obama se pita u Americi isto koliko se pitam i ja... Njemu je dato da mlati jezikom i luta po svijetu i naravno DA RADI STO MU SE NAREDI INACE....
Optimizam Obama vidi kraj recesije,,, TAJ NIJE VIDIO NI POCETAK NI SREDINU RECESIJE A KAMOLI KRAJ,, HAJD U ZDRAVLJE
kriza? ne mogu da vjerujem da ljudi mogu biti toliko naivni i da vjeruju onome sto im plasira CNN i FOX. nema nikakve krize, sve je to dobro osmisljeno s jednim jedinim ciljem: da se pod izgovorom svjetske krize bez puno protesta otpusti na stotine hiljada radnika koji naravno kada \'kriza\' prodje nece biti vraceni na svoja radna mjesta vec ce njihov posao obavljati masine koje ce bit placene ni manje ni vise nego novcem tih istih otpustenih radnika koje su uplacivali u raznorazne fondove a koje sad obama dijeli i sakom i kapom privredi (svojim jaranima iz privrede koji su ga i doveli tu gdje jeste svojim prilozima tokom kampanje).
Ovaj covjek ima bas pretezak zadatak, ali dobro gazi zasad...