Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fuj fuj fuj!!
Kako su samo ove male zemljice nasjele na jeftine americke trikove. Dok se oni svi naoružavaju bespotrebno, kupujuči naravno američko oruzje, SAD vojna industrija trlja ruke.
Ukinuli, ne ukinuli. Vas je Vietkong razvalio!
smrtonosno oruzje 1 , smrtonosno oruzje 2 , smrtonosno oruzje 3, tu tu tu tu tu a 4 .
"Amerika ukinula embargo Vijetnamu"... ko vam je dao uopstre pravo da u ime cijelog svijeta uspostavljate i ukidate embargo?
@unmibh pravo jaceg
Amerika apsolutno sve prepisala od Njemacke iz II svjetskog rata, komplet ekonomija im na vojnoj industriji i samo kontaju gdje da prodaju ili ako ne mogu prodati gdje da ispucaju to oruzije, bilo kakav rat im odgovara...Nadam se da nece zapoceti i III svjetski rat...