Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno, ovo bi bio nevidjen presedan. puno zemalja bi imalo razloga da tuzi ameriku zbog neceg, ratova, ratnih zlocina, rusenja infrasruktrure, eksploatisanja resursa, zagadjivanja okolisa... zamislite tuzbu japana zbog atomskih bombi, kakva bi tek to odsteta bila, libija, afganistan, pakistan, sirija, irak, srbija, jemen, venecuela, cile, bolivija, kolumbija...
vijetnam!
nije normalno. bas kao sto i nije normalno da srbija i hrvatska izvuku deblji kraj za ucestvovanje u ratu u BiH. onda nije u redu sto i njemacka je morala da plati i placa odstetu za drugi svjetski rat zar ne?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Naravno da će uložiti veto jer zna da to nisu Arapi uradili već CIA !
@REFORMATOR, Od svih komentara samo tvoj je na mjestu, BRAVO
cuvaju svoje saradnike
Jo mislio Hobama neka postenjacina...
Obama je pravi djed Mraz, poredeci ga sa ovim papkom Trumpom.
@dervofinnci Da, znam
@drinsky1 Da, a Mile se slobodno seta Moskvom iako se zna da planira da baci atomsku bombu na Sarajevo
bravo Obama..
Ta amerika .. i demokratija.. i ljudske slobode.. he-he
Demokrate i Republikanci hoće da ponište njegovu odluku i da nastave sa tužbom. Kakva je ovo glupost? Kakve veze S. Arabija ima sa Bin Ladenom i Afghanistanom? Onda će da napadnu S. Arabiju ako ne budu platili. Sramota. Ako plate sigurno će izgubiti velike novce i priznati samim time krivicu.
Ma Amerika uvjek svoja prava stavlja na prvo mijesto inace bi tuzbe krenule haman sa svih strana svijeta jer Amerika ima prste umjesane na sve strane tako da ovaj potez pokrece ogromni process tuzbi a naj skuplje bi to kostalo SAD. Ipak svi znamo da pravo i pravda se sprovodi samo u korist velikih sila i na stetu malih zrtava. Naravno ovo bi i nama omogucilo da i mi naplatimo za stetu koju su SAD pocinili time sto su pasivno posmatrali genocid a i za posljedice Dejtona kojeg su oni napisali
Zato Donald Trump Next President of the United States of America
U slučaju usvajanja zakona kojim će Sjedinjene Američke Države smatrati Saudijsku Arabiju odgovornom za terorističke napade 2001. godine, Rijad će početi prodaju američkih obveznice i druge imovine u vrijednosti 750 milijardi dolara, piše New York Times.
S obzirom koliko bi tuzbi protiv Amerike bilo, posto su u sve umijesani, ovo je jedino logicno....