Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupit ce Dodik \'vaki isti
\"Na autobusu nema nikakavog znaka koji otkriva kome pripada i ko se u njemu vozi.\" Jer niko nece skontati koji je Obamin u moru silnih neprobojnih, potpuno crnih, ultra skupih buseva okruzenih automobilima tajne sluzbe koji su totalno uobicajena pojava. Sarajevo-x, ako su Ameri glupi da ne skontaju, ne pucajte suplju nama.
Niste ovo trebali pokazati , sad ce dodo( onaj njegov Mc od 500.000 nije bas nesto - demode ) njegovim stopama a narod u jos vecu krizu . Niste fer :D
kako je okruzen svom tom svitom koja NE CUDI me sto se NE MOZE prokuziti koga porevozi ;) nego ovo je bezveze kod nas svaki grasov autobus kosta 2 miliona eura 500 milja bus a 1,5 miliona malo tamo malo \'vamo...veliki nam porezi...
Saznajte da li Obama navija za Chelsea na http://chelseabalkan.com (regionalna zajednica navijača Plavaca)...prijavite se na forum i učestvujte u raspravama!
koliko paznje posvecuju jednom obicnom smrtniku.
A čime se on u stvari bavi ? Znam da je ekonomista po struci, ali otkud mu pare, je li industrijalac neki, ima fabrike nečega, ili mlati lovu od akcija, ili šta ?
Ovaj autobus kosta oko 1.5 miliona KM, i zadnja je rijec tehnologije (valjda). Ovaj isti portal je objavio nedavno da je Centrotrans kupio novi drumski \"kruzer\" za oko 1 milion KM. http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/110808073 Ko li je bolje prosao?
Više o autobusima na bhbus.net
@blablalb to su oni rekli da je milion. zavrno je tu sebi neko jedno 300 milja...
1,1 miliona dolara je oko1,5 miliona KM. Prije nekoliko dana Centrotrans kupio \"obicni\" autobus koji je platio skoro milion KM, a ovaj je \"nesto specijalno, oklopljen...\" cudo bozije?
Obama --- pfff nidje veze Ahmedi Nedjad --- KRALJ!!!
Nije siguran od GRAS-ovih revizora. Platice on onu cvaju i kusur kazne ne bude li kartu imao, samo cekajte.
evo centrotrans kupio neki bus od Milion maraka http://www.sarajevo-x.com/biznis/news/clanak/110808073 i sto je onda vijest cudna ????
Na autobusu nema nikakavog znaka koji otkriva kome pripada i ko se u njemu vozi. Vidi ljudi kakav je u SAD-u GRAS. Oni svi imaju ovakve autobuse na gradskim linijama pa kad Obama krene na turneju uopste nije sumnjiv, pojma nemaju koji je njegov.
pa neki dan Centrotrans kupio skuplji autobus
Ovo sve daje utisak da je zasticen i da je u sigurnim rukama, ali niko od nas nije u sigurnosti koliko god pokusavao da se zastiti. Sta ce nam to donijeti ako znamo da su njegov autobus i pratnja tako skupi. To nece promjeniti nacin na koji ovaj svijet zivi u pogresnom toku. Nije problem samo autobusa, vec u ratovima koji kostaju milijarde dolara. Umjesto da se te pare ulazu da bi gladni jeli, to mocne sile ne zanima. Nek se vozi u cemu hoce, to me ne zanima. dajte ljudima da imaju sta jesti i da se lijece. To bi bila jedna super novost. Pozdrav