Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da se niko u svijetu ne sprda sa muslimanima, kao sto ovi amerikanci rade. Toliko im islam smeta..
pa vidiš zbog ovakvog razmišljanja kao ti ..oni se i spradaju sa vama ..ali ne samo oni
Mozda jos cifuti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zaboli mene kako se on izjasnjava ali sala mu je ko mudo Marjanovo. Odklanjat 5 namaza nije problem nego sreca i velicanstven osjecaj. A sto se vremena tice,15 minuta maximalno za citav dan, ko se vadi na tu foru da nema vremena nije u pravu
Bgmi ja kad odem na teraviju ostanem i po 40 minuta.
NeutralName je prototip unistene mladosti,napusenog mozga i nedostatka inteligencije. Dezurna negativna misao ovoga portala,lupa i kritikuje bez da prvo procita o cemu se radi.Muka mi je od ovakvih idiota.
Onemogućili ste komentare na teroristu? Zašto? Pretpostavljam da štitite neke od njih. Kada treba sijati nacionalnu mržnju najjači ste? Kada treba osuditi terorizam, ukinete komentare. Osudio sam upad policije u vaše kancelarije, a sada mi je žao što vas nisu ukinuli.
Opet OBMANA pokusava da ispadne duhovit, dobro nekad mu i uspije, al rijetkost je...
Glupi crnac !
Pa reko je da klanja pet puta dnevno, šta je sporno...
Ne vjerujem da si Musliman, ali da si najklempaviji Američki predsjednik, e to ti vjerujem.
Pitat ce te to i u kaburu nebrini
bas nas briga sta je on. velika licnost postavljena lutka jos par meseci i doci ce drugi
Muhamed a. s. je ima sve te obaveze, te je klanjao ne 5, nego 6 namaza u toku 24h,plus dobrovoljni namaz kad je stizao, a nosio se sa tezim stvarima i prijetnjama. Ugledaj se na njega dragi Obama.
Klanjaš marioneto samo ne Bogu nego pojedinim smrtnicima koji su svijet u crno zavili zarad licnih interesa!
Ma dobro je on rekao.Samo sto se klanja" bogu novca".
RAZNESIVAT buahahahah, pa brate dragi odakle iskopa tu rijec matere ti, kaze se raznosit, ili ako vec ne znas napisat reci fino "dizat se u vazduh"
mozda je covjek i rekao istinu
američki vic: Lete dvije ptice,a druga se zove Joe :))))
čuj,pa šta je tu smiješno,čovjek rekao da nije musliman jer ne klanja 5 puta dnevno,što je tu čudno,ako preskočiš jedan namaz prestaješ biti musliman,moraš opet da pručiš šehadet da bi postao musliman,zamoliš boga za oprost i onda opet možeš klanjati
amentubilahi.... ali nemam danas vremena..sutra cu...
moj black obama, samo kad bi ti znao da se na kraju zivota ispostavi jedan dug racun. mozda bi se malo salio na drugciji nacin..
Ti kao znas? Jadnik Obama sta ga čeka...kada bude račune polagao....jeli ovo science fiction ili sta?
Svako treba da se moli Bogu, sta tu ima da se sali, ali ne odlucujemo mi ko ce da bude vjernik a ko ne..Tako da, neka se svako moli na svoj nacin, samo da ne vrijedja druge!!!LP
Ako je neko nevjernik onda je bog znao da ce on biti takav jer ga je takvog stvorio. Ne vidim krivicu u ljudima.