Borba protiv Božje vojske otpora
0
Obama šalje vojnike u Ugandu
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta li je Obama u Ugandi nanjušio...
OBAMA SJEME TI SE ZATRLO !!! RJESAVAJ VASE PROBLEME... KO VAM DADE ULOGU SVJETSKOG DROTA SAMO DA MI JE ZNATI...
kako masoni opet svoje ciljeve i ideje ostvaruju, fino nam plasiraju jednu laž kao neku istinitu informaciju, malo se bolje informisite ko su masoni, ko upravlja Americkom vlasti, pa ce vam sve biti jasno, zašto \"ustanak\" u Libiji, ratovi po Iraku, Iranu, Palestini, Pakistanu, i zašto je Izrael toliko svet Amerima! Otvorite oci, dok ne bude kasno!
cini se d je o b a ma a nti h rist,a a hdin edjad me hdi... da se zakljuciti,ovaj upucuje ljude u r a t,a ovaj drugi pomaze slabim d rzava,primjer je pomoc s omaliji od 200 tona hrane...sve je jasno..a mediji samo pisu o r at ovima i o losim stvarima, a pomaganju niko ni rijeci....
Occupy Uganda!
Cuj termina \"100 borbenih vojnika \". Jok eto, 100 cirkusantskih vojnika. Ne moze niko ni zamisliti sta se tamo desava, ona \"ja imam pusku a ti ne\" je kljucna.
Ovaj Obama je prosto smijesan..Nikak da se dogovori sam ssa sobom je li se \"BORI SA POBUNJENICIMA ILI PROTIV POBNJENIKA\"...hahhhaa Najveci klovn na predsjednickom mjestu u historiji Amerike... GO REPUBLIKANS!!!
Znaci planira obrisati 100 ljudi iz svojih redova !!!
Jbot.e ovi ko AVEO 93\', isti covjece, krv nije voda, pravi crnokosuljasi...zipa onaj u rudarkama, da nisu oni zapalili hUtovo blato?
....jesu li bas ono borbeni ili nako
ja mislim da bi svet bio puno bolji da su rusi pobedili hladni rat, i bice puno blji kada kinezi pobede AMERIKU!!!!
Hoce i u Ugandi da sire demokratiju,joooooj,ubi me ova nepravda,c c c!!!
@Praetorian... da nismo imali embargo na oružje i da nas glupi hrvatići nisu podcijenil misleći da se ne možemo odbranitii i pravili pakt sa vama ovo bi sada bila prosparitetna zemlja sa stabilnom ekonomijom i stanovništvom zadovoljnim životom u istoj...
da nismo imali embargo na oružje i da nas glupi hrvatići nisu podcijenil misleći da se ne možemo odbranitii i pravili pakt sa vama ovo bi sada bila prosparitetna zemlja sa stabilnom ekonomijom i stanovništvom zadovoljnim životom u istoj...
Nevjerovatni komentari. Procitajte prokleti clanak pre nego nas obradujete svojim biserima. Kako si dozvoljavate da budete tako tromi umno?
OVAJ OBAMA FOL FIN A POLA PLANETE NAPADA, PA DOKLE VISE.
Jeli to onaj obama sto je dobio nobelovu nagradu za mir, a sad salje svoje zlik,ovce da ubi,jaju i siluju jadna je ta tzv. nobeloa nagrada.