Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamo srece da je Rusija zastitila i Sadama i Gadafija od americkih zlocinaca.
Stvarno me interesuje da li Obama stvarno misli da Kremlj i Teheran gledaju njegove skriptovane konferencije za stampu (propagandu) gde prosipa bajke o nekakvim ljudskim pravima i umerenim "borcima za demokratiju" u sred krvavog gradjanskog rata. Assad jeste diktator, ali sekularni i jedini pravi faktor stabilnosti u Siriji, tako da jedino sirijski narod ima pravo da ga smeni i sudi, a trenutno ima druge prioritete.
Borci za demokratiju"""" """"". Pa još toliko navodnika.
Sto se to vas tice zlikovci kako ko zivi u svojoj drzavi zasto onda ne odete u Mijanmar pa onoj kucki ne naredite da ne progoni Muslimane Mijanmara kada ste tolike demokrate
normalno da ce zastititi Asada i da su tako zastitile Sadama i Gadafija sve bi bilo drugacije ubice jedne
Neka Ameri obustave pomoc Siriji, rat ce odmah stati, siguran sam u to.
"... spasiti sirijsku državu..." Samo vi sastančite. Prolazi vrijeme.
E jedino ako ti kažeš da moraju odlučiti... Ovaj Obama dobar neki komičar :D
Ni blizu, ali ajd. Možda je to humor koji mi glupi Bosanci ne razumijemo :)
OOOOOj Bama mojne kakiti....da tvojih nije bilo bio bi sada mir ne samo u Siriji nego i sire..... razguli i pusti Putina da ocisti vasa sranja....
"da li će podržati Assada ili spasiti Siriju" ovo zvuči kao: "hoćeš da te ubijem ili ćeš popiti otrov"
obama trebao bi glumiti u filmu! da bi morao ponoviti, sta je Barak rekao, ma ja bi plakao od gluposti. Asad i Putin su trenutno jedini koji se boru protiv IS a Ameri i dalje samo gledaju na svoj interes i to je da Asad ode, da bi placali u petrodolarima i da bi bio put otvoren ka Irana.