Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Egipat, Afganistan, Irak, Gaza, Kosovo, Jugoslavija, Sirija itd... I sad je nesporazum što je lik prodao Rusima informacije koje su oni već vjerovatno i znali... kakav dvostruki aršin... Amerikanci kao narod su okupirani od strane bankara i kompanija... Obama je isto kao i prethidnici običan pijun...bljak Obama
Šta je diktatoru? Diktatorima nije dovoljno što su pokrenuli bezbroj ratova u cilju uvođenja "demokratije i ljudskih prava" pa sad bi i da hapse Snoudena i Asanža. Protivite se smrtnim kaznama, a na 75% teritorija SAD-a je ta kazna legalna! A ta ista kazna bi sečakela Asanža i Snoudena čim bi kročili na tlo režimske SAD. Hoćete li sada postaviti sankcije (:D) Rusiji ili ćete pokazati svoje PRAVO LICE da samo slabijim od sebe smijete raditi šta hoćete!? Bolje da si otišao u Japan i pokajao se za ubijanje 500 hiljada ljudi (čudo, opet SAD učinila zlčin), nego da tu prijetite čovjeku koji je iznio istinu!
Obamas nju status: Disapointed
Pa zar nije bilo da cete pod svaku cijenu odrzavati dobar odnos sa Rusijom itd. itd. Neka su vam stali u kraj. Citav svijet je razocaran vama pa vas nije briga.
barakeee,na*** ti se žeeenneeee
Amerikanci su najveća pretnja planeti zemlji !
okreni i drugi obraz dragi Barace, da ti Putin udari jednu pljusku...
Gledaj Obame što je anemičan postao od muke. Izblijedio k'o..
budimir pomilovo snoudena... odozdo
Ipak se amerika počela pomalo bojati rusije , jer je ovome licemjeru trebalo tačno sedam dana (koliko ima da su rusi izdali dokumenta snoudenu)da dobije osjećaj razočaranosti
Piši ga imperatoru i cionisto...
odnosno puši ga...
Ma bjaaaazi ba !!! Fol ti razocaran pa razocarani smo i Mi sto zabijate nos ama bas u sve pa nikom nista!!!
Ko te jebe majmune