Vatra uništava sve pred sobom
1
Obama proglasio stanje katastrofe u Coloradu
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bozija kazna za zulum koji cinite na dunjaluku.
Mislis: - doveli Milosevica na vlast (poznato je da je doticni zlocinac prijee nego je dosao na vlast, putovao desetine puta u SAD) - razbili SFRJ - podrzali velikosrpsku agresiju na BiH - nametli embargo i zavezali ruke golorukom narodu kojeg je napala cetvrta vojna konvencionalna sila u Evropi i paravojne formacije koje je naoruzala - tolerisali genocid 1992 - kada im to nije poslo za rukom ukljucili i Hrvate u skuob sa Bosnjacima - aktivno ucestvovali oko pregovora za podjelu BiH - u momentu kada im je krenulo po zlu s planovima, zaustavili veliku ofanzivu Armije BiH za oslobodjenje okupiranih teritorija - organizovali konferenciju o podjeli BiH i nametli legalizaciju Genocida i RS - nakon rata, godinama opstruiraju promjenu Ustava i normalizaciju stanja - doveli na vlast Milorada Dodika, stitili ga i stite, dok ovaj otvoreno razara BiH - tolerisali i tolerisu nastavak agresije od strane Srbije koju sada vrse politickim sredstivma, itd, itd Udri se ovane bosnjacki!
ma daj sta to pricate, kako se posraste na 500 godina price
suljo proglasio stanje katastofe u bih i izrazio nezadovoljstvo zbog gubitka vlasti
Prirodna katastrofa u zemlji sa nemuslimanskom vecinom - bozanska kazna Prirodna katastrofa u zemlji sa muslimanskom vecinom - err, uhmm, misteriozni putevi? test? izraz ljubavi? demoni?
U potpunosti podrzavam komentar, kako te njije stid, pa nama da nije bilo Klintona i njegove zene nebi nas bilo na dunjaluku, vidis da je i shiptarima dao drzavu, nasoj braci a ti bi njih u haag??To sto oni pobise arape neka su to se nas ne tice, nama su valjali i nemozes ih sada odbacivati,mi treba da nosamo njihovu zastavu umjesto ljiljana.....
Yess!!! Samo rokaj, uništi sve do poslednjeg!!!
kako te nije stid toliko biti glup(a) ?
Nepismeni Colorado nije država nego cirkus! Joj hoću hoću, hoću rado rado vodi me strina u cirkus Colorado.
Ratnog zlocinca Baraka Obmanu i krvozednu ratnu zlocinku Killari Clinton u Haag!
Gori gori Amerika i neznajoj se kraj sve zbog Nerine grcke vatre obama place
Život mi je otišao dođavola
Došla cica na kolica! :)